ETUSIVU | KIVET | KAIKKI KIVET | Aurinkokivi, iso koko

Aurinkokivi, iso koko

Aurinkokivi, iso koko
Huippulaatuinen aurinkokivi jossa näkyy aurinkomaisia säihkeitä. Hoitavat ominaisuudet: Vapautta ja iloa välittävä kivi. Ajankohtainen kivi hoitamaan solar plexus-chakraa pallean aluetta. On avuksi isoissa muutosprosesseissa, auttaen vapauttamaan vanhoja esteitä mielestä, jotta alkaisi elää vapaampaa elämää, nauttien ja arvostaen itseään. Aurinkokivi on nimensä mukaisesti auringon vapautta ja iloa välittävä kivi. Opettaa huomioimaan, miten annat itsesi säihkyä luottamusta, arvostamista ja iloa itseäsi ja muita kohtaan. Kohottaa mielialaa ja itsearvostusta. Voit hoitaa näitä asioita pitämällä kiveä iltaisin 3. chakran päällä ja sen jälkeen siirrä sitä neljännelle ja viidennelle chakralle. Voimistaa 3. chakraa. Maasälpäryhmän mineraali.
Maa: Intia.
Koko: 30-40 x 18-22mm, paksuus 10-20mm.
Yksityiskohdat
SKU SKU103
Määrä varastossa 4 tuote/tuotetta saatavilla
 
Hinta: 10.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Vaihtoehdot
Määrä
Hoitavat ominaisuudet: Vapautta ja iloa välittävä kivi. Ajankohtainen kivi hoitamaan solar plexus-chakraa pallean aluetta. On avuksi isoissa muutosprosesseissa, auttaen vapauttamaan vanhoja esteitä mielestä, jotta alkaisi elää vapaampaa elämää, nauttien ja arvostaen itseään. Aurinkokivi on nimensä mukaisesti auringon vapautta ja iloa välittävä kivi. Opettaa huomioimaan, miten annat itsesi säihkyä luottamusta, arvostamista ja iloa itseäsi ja muita kohtaan. Kohottaa mielialaa ja itsearvostusta. Voit hoitaa näitä asioita pitämällä kiveä iltaisin 3. chakran päällä ja sen jälkeen siirrä sitä neljännelle ja viidennelle chakralle. Voimistaa 3. chakraa. Maasälpäryhmän mineraali.
Maa: Intia
Muoto: rumpuhiottu
Koko: 30-40 x 18-22mm, paksuus 10-20mm.

Ote kirjasta Kivillä hoitaminen, Sari McGlinn. Lisää kivestä sekä muista kivistä ja niiden hoitavista vaikutuksista voit lukea Kivillä hoitaminen kirjasta.
Magnesiitti, pieni rumpuhiottu
Keholle iloa ja voimaa: keltainen kalsiitti, karneoliakaatti ja punainen jaspis jalokivivesi setti
Akaatti, nauha akaatti
Akaatti, akaatti turritella
Sitriini kvartsi kidekärkilevy
Magnesiitti, pieni rumpuhiottu Keholle iloa ja voimaa: keltainen kalsiitti, karneoliakaatti ja punainen jaspis jalokivivesi setti Akaatti, nauha akaatti Akaatti, akaatti turritella Sitriini kvartsi kidekärkilevy
€1.00
€14.90
€2.00
€3.00
€18.90