ETUSIVU | KIVET | KAIKKI KIVET

KAIKKI KIVET

Lajittele seuraavan mukaan: SKU Tuote Hinta Oletus
Akaatti kirjatuki kvartsikidekärkikeskuksellahuippulaatu
SKU: SKU663
Olemme valinneet tähän parhaat, isot, värikkäät akaattikivet, joiden keskellä on sädehtivä rykelmä pieniä kirkkaita vuorikristalli eli kvartsi kidekärkiä. Jokainen näistä on uniikki luonnon muovaama, huippulaatuinen taideteos omalla kuvioinnillaan. Voit käyttää akaattia koristeena kodin sisustuksessa, paperipainona tai kehon hoidossa asettamalla se esim.vatsan päälle tai pitämällä sitä yöpöydällä voimaa antamassa.
Kaikki akaatit antavat voimaa ja vahvistavat käyttäjänsä energiakenttää. Akaatin tai akaatti levyn päällä voi myös ladata muita kiviä. Ne myös hoitavat hyvin kasveja. Akaattilevy -tai kivi kipeän kohdan päällä lievittää kipuja ja tukee paranemisessa. Juomamukin vieressä tai alla pidettäessä se energisoi juotavan. Akaatti ei tarvitse erillistä puhdistamista tai lataamista. ©Somsola 2008
Koko: korkeus.noin 80 mm, leveys. 80 mm
Paino: n. 0,5kg

Hinta: €65.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akaatti levy, kapea 9x3cm
SKU: SKU495
Juomamukin vieressä tai alla pidettäessä se energisoi juotavan. Akaatti ei tarvitse erillistä puhdistamista tai lataamista. Kaikilla akaateilla on tässä kerrotut hoitavat ominaisuudet. Niiden lisäksi akaatin väri tuo oman hoitavan vaikutuksensa. Akaatti on yksi parhaista hoitokivistä, jolla voi hoitaa ja tasapainottaa koko kehoa ja mieltä. Sen energiavärähtely on matala ja samalla voimakas ja siksi se hoitaa erityisen hyvin kehoa, joka myös värähtelee matalalla taajuudella. Näin akaatti tasapainottaa, vahvistaa ja voimistaa kehon ja energiakentän värähtelyä. Akaatti on hoitokivenä väsymätön ja sitä käytetäänkin lisää energiaa antavana kivenä. - Ote kirjasta: Kivillä hoitaminen, Sari McGlinn.
Väri: levyjä on vihreän, sinisen, beigen, liilan ja ruskean sävyisinä
Koko: 9x2-3cm. Koot saattavat vaihdella +/- yhden cm verran.


Hinta: €7.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akaatti levy, kapea malli 9cm
SKU: SKU4951
Kaikki akaatit antavat voimaa ja vahvistavat käyttäjänsä energiakenttää. Akaatin tai akaattilevyn päällä voi myös ladata muita kiviä. Ne myös hoitavat hyvin kasveja. Akaattilevy -tai kivi kipeän kohdan päällä lievittää kipuja ja tukee paranemisessa. Juomamukin vieressä tai alla pidettäessä se energisoi juotavan. Akaatti ei tarvitse erillistä puhdistamista tai lataamista.
- Ote kirjasta Kivillä hoitaminen, Sari McGlinn

Väri: levyjä on vihreän, sinisen, beigen, liilan ja ruskean sävyisinä
Koko noin: 9-10 cm x 3-4 cm

Hinta: €8.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akaatti levy, pyöreähkö 7x6cm
SKU: SKU4952
Kaikki akaatit antavat voimaa ja vahvistavat käyttäjänsä energiakenttää. Akaatin tai akaatti
levyn päällä voi myös ladata muita kiviä. Ne myös hoitavat hyvin kasveja. Akaattilevy -tai kivi kipeän kohdan päällä lievittää kipuja ja tukee paranemisessa. Juomamukin vieressä tai alla pidettäessä se energisoi juotavan. Akaatti ei tarvitse erillistä puhdistamista tai lataamista. - Ote kirjasta Kivillä hoitaminen, Sari McGlinn.
Väri: levyjä on vihreän, sinisen, beigen, liilan ja ruskean sävyisinä
Koko noin 7-8cm x 6cm

Hinta: €12.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akaatti onkalo
SKU: SKU52
Akaatti onkaloissa on upean sähehtiviä kvartsi kärkiä sisällä. Akaatti on voimaa antava kivi. Se ei tarvitse erillistä puhdistamista tai lataamista.
Muoto: Onkalo
Koko: 35-40 mm

Hinta: €7.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akaatti, akaatti turritella
SKU: SKU51
Turritella-akaatissa on pieniä fossiileja. Kivi kuljettaa siihen puhtaaseen luonnon tietoisuuteen ja voimaan, jota se pitää sisällään. Akaatit antavat voimaa käyttäjälleen sekä lievittävät kipuja. Voit ladata energiaa kasveille, ruualle, juomalle tai kehollesi pitämällä akaatteja voimaa tarvitsevan kohdan päällä / vieressä. Akaateilla voi ladata myös toisia kiviä. ©Somsola 2010
Väri: tummanruskea, täplikäs
Muoto: rumpuhiottu
Koko: 19-28mm

Hinta: €3.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akaatti, litteä
SKU: SKU1305
Kaikilla akaateilla on tässä kerrotut hoitavat ominaisuudet. Niiden lisäksi akaatin väri tuo oman hoitavan vaikutuksensa. Akaatti on yksi parhaista hoitokivistä, jolla voi hoitaa ja tasapainottaa koko kehoa ja mieltä. Sen energiavärähtely on matala ja samalla voimakas ja siksi se hoitaa erityisen hyvin kehoa, joka myös värähtelee matalalla taajuudella. Näin akaatti tasapainottaa, vahvistaa ja voimistaa kehon ja energiakentän värähtelyä. Akaatti on hoitokivenä väsymätön ja sitä käytetäänkin lisää energiaa antavana kivenä.
Värit vaihtelevat
Maa: Intia
Koko: 40-45mm

Ote kirjasta: Kivillä hoitaminen, Sari McGlinn

Hinta: €4.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akaatti, nauha akaatti
SKU: SKU47
Voimallinen kivi vie käyttäjänsä rentouttavaan hiljaisuuteen ja lataa kehon energialla.
Väri: kiveä on keltaisen, persikan, harmaan, vihreän, sinisen, valkoisen ja ruskean sävyisenä
Muoto: rumpuhiottu
Koko: 18-30mm

Hinta: €2.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akaatti, sammalakaatti
SKU: SKU49
Vehreä levähdyspaikka kiireen keskellä. Tuo levollisuutta ja rauhallisuutta mieleen ja kehoon. Auttaa yhteyden luomisessa luontoon. Hoitaa kurkkuchakraa.
Väri: tummanvihreä, jossa voi olla valkeita läikkiä
Muoto: rumpuhiottu
Koko: 20-25 mm

Hinta: €2.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akaatti, sininen pitsi akaatti, raakapala
SKU: SKU660
Kauniin sininen, huippulaatua (kuvan väriä syvempi sininen) oleva sininen pitsiakaatti on harvinaista löytää raakapala muodossa. Antaa voimaa ja rauhallisuutta keholle ja luovuutta mielelle. Pidettäessä kurkulla, se hoitaa ja voimistaa kurkkuchakraa ja sen ilmaisua. Pitämällä kiveä otsalla parin minuutin ajan, se antaa hyvää tukea luovaan meditointiin. Pitämällä kiveä takaraivon kohdalla, se avaa kehon ylintä energiapumppua, joka vapauttaa ja avaa luovuutta.
Muoto: raakapala
Koko: 30-40mm

Hinta: €15.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akaatti- tuliakaatti
SKU: SKU653
Vahvistaa turvallisuuden tunnetta ja yhteenkuuluvuutta maahan. Kiven tulienergia auttaa vapautumaan peloista ja negatiivisista ajatuksista. Se antaa keholle ja chakroille elinvoimaa ja vahvuutta. Erityisen hyvä keuhkojen hoitamiseen, johon liittyy myös vapauden salliminen itselleen vaatimusten sijaan. Hoitaa myös vatsaa, hermostoa ja verenkiertoa. 1, 2 ja 3 chakroille.
Koko: 20-25 mm

Hinta: €10.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Akvamariini berylli, sinertävän vihreä
SKU: SKU86
Huippulaatuisinta laatua. Akvamariini on vapautta ja onnellisuutta tukeva kivi, jossa on erittäin kaunis ja korkea värähtely. Akvamariinin vesielementti huuhtoo raskasta energiaa kehosta ja tunteista. Se puhdistaa kurkkuchakraa ja avaa sen ja sydänchakran välistä yhteyttä, auttaen ilmaisemaan asioita puhtaasta rakkau- desta käsin. Se on yksi parhaista kurkkuchakran puhdistajista ja rakkaudellisen ilmaisun vahvistajista. Ohjaa sisäistä näkemistä ja omien voimien tunnistamista. Auttaa uuden elämän alkuun. 4, 5 chakroille.
Koko: n. 30 mm

Hinta: €15.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Amatsoniitti, rumpuhiottu
SKU: SKU87
Tukee rohkeutta ilmaista asiat totuudellisesti ja rakkaudellisesti. Yhdistää sydämen rakkauden, intuition ja ilmaisun toimimaan vahvemmin yhdessä. Auttaa näkemään laaja-alaisesti, läpi illuusioiden. Sopii unityöskentelyyn ja itsetutkiskeluun. Puhdistaa keholla pidettäessä auraa. Sillä voi puhdistaa myös huoneen energiaa, sähkösäteilyä ja tunnetiloja. ©Somsola 2013-2016
Alkuperämaa: Venäjä
Väri: vihertävän sävyjä, jossa on myös vaaleita raitoja
Koko: 25-30mm

Hinta: €6.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Ametisti kidekärkilevy keskikoko
SKU: SKU5854
Huippulaatuista, tumman säihkyvää laatua! Uruguayn ametisti on tunnettu kauniin tummasta violetin väristään. Kivi hoitaa kruunuchakraa, on suosittu meditaatiokivenä, on henkinen opettaja sielulle, tietäjän kivi. Opastaa intuitiivisessa näkemisessä. Rauhoittaa käyttäjäänsä ja sitä voidaan käyttää mm. univaikeuksissa, rasitustiloissa, koti-ikävään, särkyihin ja hermostumiseen. Ametistikidesykeröiden väri haalistuu ollessaan suorassa auringonvalossa pitkiä aikoja, joten niitä kannattaa pitää poissa suoralta auringon paahteelta. Maa:Brasilia.
Koko vaihtelee jonkin verran, mutta jokainen ametisti kidekärkilevy on keskenään samanarvoinen. Koot lev. 3,5-4cm ja pituus 5-6cm.

Hinta: €16.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Ametisti kidekärkilevy pieni
SKU: SKU58
Huippulaatuista, tumman säihkyvää laatua! Uruguayn ametisti on tunnettu kauniin tummasta violetin väristään. Väri hoitaa kruunuchakraa. Suosittu meditaatiokivenä. On henkinen opettaja sielulle, tietäjän kivi. Opastaa intuitiivisessa näkemisessä. Rauhoittaa käyttäjäänsä ja sitä voidaan käyttää mm. univaikeuksissa, rasitustiloissa, koti-ikävään, särkyihin ja hermostumiseen. Ametistikidesykeröiden väri haalistuu ollessaan suorassa auringonvalossa pitkiä aikoja. Maa: Brasilia.
Koko vaihtelee ametistikidelevyn muodon mukaan, ovat kokonaiskooltaan samanarvoisia, toiset kapeampia ja pitempiä, toiset leveämpiä ja lyhyempiä. Koot: lev. 2-3cm ja pit.3-4cm.

Hinta: €10.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Ametisti kivimuna
SKU: SKU104312
Kauniin kirkkaan ametistin energia tekee hyvää kaikille ja siksi se on yksi suurimmista suosikeista kivistä kiinnostuneiden keskuudessa. Ametisti on henkisen selkeyden ja laajan oivaltamisen tukija. Se tukee luottamista ja ymmärrystä omaa henkeään kohtaan ja sen kykyyn löytää ratkaisuja. Koko: n. 52-35mm

Hinta: €65.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Ametisti, ametisti kidekärki
SKU: SKU55
Kaunis tumman violetti väri hoitaa kruunuchakraa. Suosittu viisautta ja suojelusta antavana riipuksena sekä kädessä pidettävänä meditaatiokivenä. Ametisti on erinomainen meditaatiokivi, joka opastaa käyttäjäänsä saamaan yhteyden sisimpäänsä. Toimii sielun henkisenä opettajana. Ametistikidesykeröiden väri haalistuu ollessaan suorassa auringonvalossa pitkiä aikoja. ©Somsola 2013-2016
Maa: Brasilia
Muoto: kidekärki
Koko: 40-50 mm

Hinta: €15.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Ametisti, iso rumpuhiottu
SKU: SKU5341
Huippulaatuinen! Ametistin kaunis tumman violetti väri hoitaa kruunuchakraa. Suosittu meditaatiokivenä. On henkinen opettaja sielulle, tietäjän kivi. Rauhoittaa käyttäjäänsä ja sitä voidaan käyttää mm. univaikeuksissa, rasitustiloissa, koti-ikävään, särkyihin ja hermostumiseen.
Muoto: rumpuhiottu
Koko: 25-35mm

Hinta: €6.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Ametisti, pieni rumpuhiottu, huippulaatu
SKU: SKU53
Huippulaatuisen, säihkyvän kirkkaan ametistin kaunis tumman violetti väri hoitaa kruunuchakraa. Suosittu meditaatiokivenä. On henkinen opettaja sielulle, tietäjän kivi. Rauhoittaa käyttäjäänsä ja sitä voidaan käyttää mm. univaikeuksissa, rasitustiloissa, koti-ikävään, särkyihin ja hermostumiseen.
Muoto: rumpuhiottu. Koko: 18-22mm. Maa: Brasilia.

Hinta: €3.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Ametisti, spirit ametisti 30mm
SKU: SKU57
Kivi koostuu sadoista pienistä ametistikärjistä, jotka ovat kiinnittyneet isomman kvartsikärjen varren ympärillä. Henkisen kulkijan tehokkaimpia auttajia.
Energiatyöskentelyssä kiveä pidetään päälaella ja pään alueilla muutamia minuutteja kerrallaan ja silloin se kohottaa tehokkaasti käyttäjänsä kanavointikykyä ja intuitiota, avaten samalla useita pään alueen chakroja toimimaan korkeammilla värähtelytaajuuksilla.
Kivi on yksi voimakkaimmista kruunuchakran energiavärähtelytaajuuden kohottajista. Sillä on usean metrin kokoinen aurakenttä joka aktivoituu energiatyöskentelyssä ja näin kiviä hoitaa myös huonetta ja siellä olevia. Voimistaa auraa ja välittää tietoa. Tekijänoikeus©2010 Somsola
Muoto: vaalean violetti-keltainen kidekärkien muodostama sauva tai sykerö. Pituus noin 30 mm.

Hinta: €45.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Ametistikvartsi, litteä
SKU: SKU1023
Kauniin herkkää energiaa värähtelevä kivi, jossa yhdistyy ametistin ja vuorikiteen energiat. Hoitaa kruunuchakraa. Suosittu kivi meditaatioon. Opastaa käyttäjänsä intuitiota. Toimii sielun henkisenä opettajana. ’Tietäjän kivi’. Rauhoittaa.
Maa: Namibia
Koko: 30-38 mm

Hinta: €8.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Ametistikvartsi, rumpuhiottu, huippulaatu
SKU: SKU54
Huippulaatuinen, kauniin herkkää energiaa värähtelevä kivi, jossa yhdistyy ametistin ja vuorikiteen energiat. Hoitaa kruunuchakraa. Suosittu kivi meditaatioon. Opastaa käyttäjänsä intuitiota. Toimii sielun henkisenä opettajana. ’Tietäjän kivi’. Rauhoittaa.
Muoto: rumpuhiottu
Koko noin 20-30mm x 10-15mm

Hinta: €4.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Ametistipylväs
SKU: SKU1468
Useissa sisällä säihkyviä sateenkaaria!
Ametistin energia tekee hyvää kaikille ja siksi se on yksi suurimmista suosikeista kivistä kiinnostuneiden keskuudessa. Ametisti on henkisen selkeyden ja laajan oivaltamisen tukija. Se tukee luottamista ja ymmärrystä omaa henkeään kohtaan ja sen kykyyn löytää ratkaisuja.
Koko: 35-40mm

Ote kirjasta: Kivillä hoitaminen, Sari McGlinn

Hinta: €12.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Ametriini, huippulaatu, rumpuhiottu
SKU: SKU88
Ametriini on harvinainen ametistin ja sitriinin yhdistelmä. Viisas hoitaja, joka herättää oppimaan. Suosittu meditaatiokivenä. On henkinen opettaja sielulle, tietäjän kivi. Opastaa intuitiivisessa näkemisessä. Rauhoittaa käyttäjäänsä ja sitä voidaan käyttää mm. univaikeuksissa, rasitustiloissa, koti-ikävään, särkyihin ja hermostumiseen. Sädehtii valoa ja iloa jota ohjaa mieleen ja sydämeen. Hoitaa itsetuntoa. Opastaja henkiselle tielle ja perhe-asioissa. Aktivoi solar plexus-chakraa. Selkeyttää ajattelua ja tasapainottaa chakroja.
Väri: Violettia ja keltaista
Muoto: rumpuhiottu
Koko: 30-40 mm

Hinta: €8.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Ammoniitti simpukka fossiili pari
SKU: SKU719
Simpukkafossiili joka on halkaistu kahtia, muodostaa sydämen muodon. Symbolisoi kestävää ja voimakasta rakkautta. Nämä fossiilit ovat 40-70 miljoonaa vuotta vanhoja. Simpukan spiraalimuoto edistää asioiden loppuunsaattamista, ympyrän sulkeutumista. Maa: Madakaskar Koko: n. 30mm ©Somsola 2007

Hinta: €24.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Ammoniitti, ammoniitti simbirite
SKU: SKU80
Luonto tekee niin kaunista taidetta, että ei voi muuta kuin ihastella. Nämä kullanväriset simpukat kultaista valoa sähdehtivän kiven päällä ovat edustavia taideteoksia sisustuksessa työpöydällä tai kirjahyllyssä. Nämä taideteokset ovat syntyneet Volga joella.
Koko: 30-60 mm

Hinta: €29.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Ankka serpentiini kiviveistos, pieni
SKU: SKU2376
Serpentiini ankka on kaunis koriste kotiin joka myös hoitaa samalla ympäristöään. Ankkojen väreissä on hiemon eroja. Serpentiini maadoittaa, puhdistaa, tuo pitkäikäisyyttä. Tukee meditaatiossa, auttaa mentaalisten ja psyykkisten kykyjen vahvistamisessa. Kanssakulkija henkisellä polulla. Aktivoi kundaliinia.
Koko: Korkeus 32mm, leveys 22mm

Hinta: €19.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Apatiitti sininen raakapala
SKU: SKU875
Säteilee kirkkaansinistä energiaa, joka rauhoittaa kehoa sekä mieltä. Säätelee energian virtausta kehoon ja tasapainottaa hormonaalisia ongelmia. Voi stimuloida kateenkorvaa. Puhdistaa kurkkuchakraa. Auttaa kohtaamaan omat puhumattomat asiat. Auttaa hyvin naisten ja murrosikäisten hormonaalisten muutoksien aikana. Rauhoittaa, tasapainottaa, selkeyttää ja helpottaa oloa.
Kiveä voi pitää myös riipuksena laittamalla sen spiraali korupidikkeen sisälle (SKU1273).
Alkuperämaa: Brazilia. Koko: 10-13 mm

Hinta: €8.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Apatiitti sininen, rumpuhiottu
SKU: SKU91
Säteilee kirkkaansinistä energiaa, joka rauhoittaa kehoa sekä mieltä. Säätelee energian virtausta kehoon ja tasapainottaa hormonaalisia ongelmia. Voi stimuloida kateenkorvaa. Puhdistaa kurkkuchakraa. Auttaa kohtaamaan omat puhumattomat asiat. Auttaa hyvin naisten ja murrosikäisten hormonaalisten muutoksien aikana. Rauhoittaa, tasapainottaa, selkeyttää ja helpottaa oloa.
Muoto: rumpuhiottu
Koko: 20-30mm

Hinta: €10.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Apofylliitti iso, luonnollinen kidekärki
SKU: SKU2429
Harvinainen, luonnollinen apofylliitti kidekärki on kaunis luonnon taideteos. Apofylliitti säihkyy luonnollisesti aivan kuin sen sisällä olisi peilisäihkeitä. Apofylliitin hoitavina ominaisuuksina on luoda harmoninen energiakenttä jossa on rakkaudellinen ja hyvä olla.
Maa: Intia
Koko: korkeus 28-30mm.

Hinta: €39.00
Määrä
Apofylliitti kidesykerö nro. 1
SKU: SKU1711
Rakkaudellista harmoniaa ympärilleen levittävä kvartsikide. Puhdistaa ja eheyttää energiakenttää myös karmal lisista asiioista. Luo harmonisen energiakuplan ympärilleen, jonka sisällä saa kiven välittämää korkea värähtelyistä ja rakkaudellista kivihoitoa. Sopii hyvin yöpöytäkiveksi. Kivessä on peilimäisiä heijastepintoja ja viisteitä joita katsomalla voi meditoida ja saada tietoa intuitioonsa kiven kautta. Välittää korkeaa tietoa mm. enkeleiltä.
Maa: Intia
Väri: vihreä ja valkoinen
Koko: pituus 60mm, leveys 36mm, korkeus 35mm

Hinta: €49.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Apofylliitti kidesykerö nro. 2
SKU: SKU1712
Rakkaudellista harmoniaa ympärilleen levittävä kvartsikide. Puhdistaa ja eheyttää energiakenttää myös karmal lisista asiioista. Luo harmonisen energiakuplan ympärilleen, jonka sisällä saa kiven välittämää korkea värähtelyistä ja rakkaudellista kivihoitoa. Sopii hyvin yöpöytäkiveksi. Kivessä on peilimäisiä heijastepintoja ja viisteitä joita katsomalla voi meditoida ja saada tietoa intuitioonsa kiven kautta. Välittää korkeaa tietoa mm. enkeleiltä.
Maa: Intia
Väri: vihreä ja valkoinen
Koko: pituus 67mm, leveys 40mm, korkeus 33mm

Hinta: €49.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Apofylliitti kidesykerö nro. 4
SKU: SKU1714
Rakkaudellista harmoniaa ympärilleen levittävä kvartsikide. Puhdistaa ja eheyttää energiakenttää myös karmal lisista asiioista. Luo harmonisen energiakuplan ympärilleen, jonka sisällä saa kiven välittämää korkea värähtelyistä ja rakkaudellista kivihoitoa. Sopii hyvin yöpöytäkiveksi. Kivessä on peilimäisiä heijastepintoja ja viisteitä joita katsomalla voi meditoida ja saada tietoa intuitioonsa kiven kautta. Välittää korkeaa tietoa mm. enkeleiltä.
Maa: Intia
Väri: valkoinen ja harmaa
Koko: pituus 50mm, leveys 37mm, korkeus 45mm

Hinta: €45.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Apofylliitti luonnollinen kidekärki
SKU: SKU763
Tekee suojaavan energiakilven ja tuo harmoniaa. Laittamalla kristallit huoneen tai sängyn nurkkiin saa suojaavan ja harmoniaa energisoivan oleskelu/nukkumatilan. Kärjessä peilimäisenä heijastavia pintoja jotka meditoitaessa aktivoivat tietoisuuteen asioita jotka pitävät ihmistä epäharmoniassa ja näin kivi auttaa henkistä kulkijaa kohti laajempaa harmoniaa.
Maa: Intia
Koko: 10-20 mm

Hinta: €24.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Aragoniitti, ruskearaita rumpuhiottu
SKU: SKU1050
Kalsiumkarbonaattimineraali. Kovuus 3,5-4. Hoitavat ominaisuudet: Rauhoittaa. Kohottaa kehoa ja mieltä matalimmista energiaväräelytaajuuksista, jolloin mm. kielteiset ajatukset ja väsymys alkavat väistyä. Aragoniitti hoitaa koko kehoa ja kaikkia chakroja. Se antaa rauhallista ja selkeyttävää energiaa ja vahvistaa turvallisuuden tunnetta muutoksienkin keskellä.
Maa: Marokko
Koko: 30-35 mm

Hinta: €4.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Aragoniitti-kristallikidesykerö
SKU: SKU94
Kalsiumkarbonaattimineraali. Kovuus 3,5-4. Kutsutaan myös sputnik-ja tähtiaragoniitti-nimillä. Hoitavat ominaisuudet: Tasapainottaa energiavirtauksia ja tunteita. Kiteen useat ja moneen suuntaan kulkevat säikeet likuttavat ja kuljettavat energiaa vilkkaasti. jolloin aragoniitti rauhoittaa ja tasapainottaa mm. tunteita. Se puhdistaa kehon meridiaaneja eli energiaväyliä.
Maa: Marokko
Koko: noin 30-40 mm

Hinta: €8.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Astrofylliitti Venäjältä litteä
SKU: SKU322
On myös yhteyskivi enkeleihin. Tämä kivi auttaa tunnistamaan omat rajattomat kykymme, muistuttaa alkuperästämme. Auttaa päästämään irti turhasta vastuusta ja taakasta elämässä ja näin edistää kehitystä henkisellä polulla. Suojelee negaatioilta. Meditaatiokivi. Poistaa kehosta turhia rasvoja ja tukee solujen uusiutumisessa. ©Somsola 2008
Muoto: litteä, hiottu
Maa: Venäjä
Koko: 30-40 mm

Hinta: €15.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Atsuriitti kidesykerö iso
SKU: SKU1474
Parasta huippulaatua. Parhaita intuitiota voimistavia ja kehittäviä kiviä. Pitämällä sitä otsan ja pään alueella ensin muutamia minuutteja, se voimistaa alueen chakrojen toimintaa. Tarkentaa ja avaa selvänäköisyyttä. Käytettäessä illalla, se voi tuoda vastauksia unen aikana. Auttaa menneisyyden tilanteiden ja tukosten näkemisessä ja ymmärtämisessä. Puhdistaa menneisyyttä. 6. chakran kivi.
Maa: Marokko
Koko: 20-30mm

Hinta: €19.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Atsuriitti kidesykerö pieni
SKU: SKU96
Parhaita intuitiota vomistavia ja kehittäviä kiviä. Pitämällä sitä otsan ja pään aluelle ensin muutamia minuutteja, se voimistaa alueen charkojen toimintaa. Tarkentaa ja avaa selvänköisyyttä. Käytettäessä illalla, se voi tuoda pajon vastauksia unen aikana. Auttaa menneisyyden tilanteiden ja tukosten näkemisessä ja ymmärtämisessä. Puhdistaa menneisyyttä. 6. chakran kivi. ©2010 Somsola
Koko: 10-15 mm

Hinta: €10.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Aurinkokivi, iso koko
SKU: SKU103
Huippulaatuinen aurinkokivi jossa näkyy aurinkomaisia säihkeitä. Hoitavat ominaisuudet: Vapautta ja iloa välittävä kivi. Ajankohtainen kivi hoitamaan solar plexus-chakraa pallean aluetta. On avuksi isoissa muutosprosesseissa, auttaen vapauttamaan vanhoja esteitä mielestä, jotta alkaisi elää vapaampaa elämää, nauttien ja arvostaen itseään. Aurinkokivi on nimensä mukaisesti auringon vapautta ja iloa välittävä kivi. Opettaa huomioimaan, miten annat itsesi säihkyä luottamusta, arvostamista ja iloa itseäsi ja muita kohtaan. Kohottaa mielialaa ja itsearvostusta. Voit hoitaa näitä asioita pitämällä kiveä iltaisin 3. chakran päällä ja sen jälkeen siirrä sitä neljännelle ja viidennelle chakralle. Voimistaa 3. chakraa. Maasälpäryhmän mineraali.
Maa: Intia.
Koko: 30-40 x 18-22mm, paksuus 10-20mm.

Hinta: €10.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Aurinkokivi, litteä
SKU: SKU1461
Auringon vapautta ja iloa välittävä kivi. Opettaa huomioimaan, miten annat itsesi säihkyä luottamusta, arvostamista ja iloa itseäsi ja muita kohtaan. Kohottaa mielialaa ja itsearvostusta. Voit hoitaa näitä asioita pitämällä kiveä iltaisin 3. chakran päällä ja sen jälkeen siirrä sitä neljännelle ja viidennelle chakralle. Voimistaa 3. chakraa.
Maa: Intia
Koko: 30-40mm

Hinta: €8.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Aurinkopyriitti
SKU: SKU762
Harvinainen pyriitin muoto, jossa on aurinkomaisia kultaisena sädehtiviä säikeitä. Yhteyskivi universumin valoon. Käytettäessä energiatyöskentelyssä, se vahvistaa sisäistä valoa solarpleksuksessa. Pyriitti aktivoi asioita tapahtumaan konkreettisessa muodossa, auttaa myös unelmien konkretisoinnissa.
Maa: Usa, Illinois
Koko: leveys 100 mm

Hinta: €49.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Aurinkopyriitti nro. 1
SKU: SKU1545
Harvinainen pyriitin muoto, jossa on aurinkomaisia kultaisena sädehtiviä säikeitä.Yhteyskivi universumin valoon. Käytettäessä energiatyöskentelyssä, se vahvistaa sisäistä valoa solarpleksuksessa. Pyriitti aktivoi asioita tapahtumaan konkreettisessa muodossa, auttaa myös unelmien konkretisoinnissa.
Koko: 60mm

Hinta: €59.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Aurinkopyriitti nro. 2
SKU: SKU1546
Harvinainen pyriitin muoto, jossa on aurinkomaisia kultaisena sädehtiviä säikeitä.Yhteyskivi universumin valoon. Käytettäessä energiatyöskentelyssä, se vahvistaa sisäistä valoa solarpleksuksessa. Pyriitti aktivoi asioita tapahtumaan konkreettisessa muodossa, auttaa myös unelmien konkretisoinnissa. ©Somsola 2010-2016
Koko: pituus 50 mm

Hinta: €55.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Aurinkopyriitti nro. 3
SKU: SKU15451
Harvinainen pyriitin muoto, jossa on aurinkomaisia kultaisena sädehtiviä säikeitä.Yhteyskivi universumin valoon. Käytettäessä energiatyöskentelyssä, se vahvistaa sisäistä valoa solarpleksuksessa. Pyriitti aktivoi asioita tapahtumaan konkreettisessa muodossa, auttaa myös unelmien konkretisoinnissa.
Koko: 40 mm

Hinta: €45.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Aventuriini vihreä, iso rumpuhiottu
SKU: SKU6211
Onnenkiveksi kutsuttu, koska se tukee käyttäjänsä hyvää mieltä ja sen voimistumista. Se rauhoittaa murheellisia ajatuksia ja auttaa löytämään elämänilon. Tukee luottamusta ja myönteisyyttä elämän muutoksissa. Rauhoittaa ja selkeyttää käyttäjänsä oloa. Hyvä kivi meditaatioon. Voimistaa kehon energioiden virtausta.
Koko: 30-40mm

Hinta: €5.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Aventuriini vihreä, pieni rumpuhiottu
SKU: SKU621
Onnenkiveksi kutsuttu, koska se tukee käyttäjänsä hyvää mieltä ja sen voimistumista. Se rauhoittaa murheellisia ajatuksia ja auttaa löytämään elämänilon. Tukee luottamusta ja myönteisyyttä elämän muutoksissa. Rauhoittaa ja selkeyttää käyttäjänsä oloa. Hyvä kivi meditaatioon. Voimistaa kehon energioiden virtausta.
Koko: n. 20 mm

Hinta: €3.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Botswana akaatti pinkki
SKU: SKU803
Kiven iloinen ja ystävällinen energia auttaa lopettamaan asioita ja ihmissuhteita, jotka eivät enää palvele elämässä. Edistää ratkaisujen löytymistä syyttelyiden sijaan. Voimistaa ja selkeyttää ajattelua ja puhdistaa kehosta raskasta energiaa. Voimistaa ja puhdistaa auraa.
Maa: Botswana
Muoto: rumpuhiottu
Koko: 20-25 mm

Hinta: €4.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Bronsiitti, litteä
SKU: SKU1303
Katselemalla kiven auringonpilkkuja saa mielen rauhoittumaan ja luottamaan että asiat järjestyy. Pitämällä kiveä keholla, se tuo yhteyteen maan rauhoittavuuteen sekä maadoittaa. Pitämällä kiveä pään alueella voi olla yhteydessä äitimaan viisauteen. Molemmissa housuntaskuissa tai jalkapohjissa pitämällä bronsiitti avaa ja voimistaa jalkojen energialinjoja sekä hoitaa juurichakraa ja vatsan aluetta. Hoitaa 1. ja 2. chakroja. ©Somsola 2010-2016
Maa: Brasilia
Koko: 30-35mm

Hinta: €6.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Bronsiittia Brasiliasta
SKU: SKU104
Katselemalla kiven auringonpilkkuja saa mielen rauhoittumaan ja luottamaan että asiat järjestyy. Pitämällä kiveä keholla, se tuo yhteyteen maan rauhoittavuuteen sekä maadoittaa. Pitämällä kiveä pään alueella voi olla yhteydessä äitimaan viisauteen. Molemmissa housuntaskuissa tai jalkapohjissa pitämällä bronsiitti avaa ja voimistaa jalkojen energialinjoja sekä hoitaa juurichakraa ja vatsan aluetta. Hoitaa 1. ja 2. chakroja. ©2010 Somsola
Maa: Brasilia
Koko: 1-2 cm

Hinta: €3.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä