ETUSIVU | KIRJAT YM. | KIRJAT, VIHKOT

KIRJAT, VIHKOT

Lajittele seuraavan mukaan: SKU Tuote Hinta Oletus
Aura-chakra kuvaus ja konsultaatio, lahjakortti
SKU: SKU2026
Lahjakortilla saa värillisen kuvan jossa näkyvät aurakenttä ja kehon chakrat. Lisäksi saa tiiviin kirjallisen tiedotteen auran ja chakrojen värien merkityksistä. Lahjakortti sisältää myös henkilökohtaisen konsultaation, jossa Sari McGlinn kertoo kuvasta.
Sari kertoo: ”Otan aurachakrakuvauslaitteella värikuvan, jossa näkyy aurakenttäsi ja chakrasi sekä niiden sen hetkinen tilanne. Jokaisen aura ja chakrat ovat yksilöllisiä ja niiden väreillä ja muodoilla on omat merkityksensä.
Saat infopaperin, jossa on kerrottu tiiviisti mitä kukin auran tai chakran väri merkitsee. Näiden lisäksi kerron sinulle, mitä kuvassasi näkyvät auran ja chakrojen koko, muoto ja värit, merkitsevät juuri sinulle, huomioiden koko kokonaisuutesi. Annan sinulle neuvoja, miten voit hoitaa chakroja, auraasi, mihin asioihin ne liittyvät jne. Saat laajan kokonaiskuvan siitä, mitä sinussa on menossa juuri nyt, sinun tunteissasi, suhtautumisessasi ja elämäntilanteessasi.
Olen tuonut käyttämäni aurachakrakuvauslaitteen Suomeen vuonna 2006 ja tehnyt satoja kuvauksia ja tulkintoja, ollen siinä Suomen kokenein tulkitsija. Konsultaatioissa pohjaan myös tietämykseeni ihmisen rakenteista, jotka tunnen erittäin hyvin. Taustaani voit tutustua www.harmoniahuone.com sivuilla.
Yleisimmät kommentit konsultaatiossa ovat hämmästyneitä: " Juuri tuota olen kokenut! Mistä tiedät tuon kaiken?" Monet ovat kiitollisia runsaista neuvoista ja kaikesta siitä, mitä itsestään voikaan oivaltaa lisää. Yleisin kesto tulkinnassa on 20 min, usein menee puolituntia.
Perimmäinen tarkoitus aurachakrakuvalla on saada nähdä, että miltä aura näyttää, mitä auran väriä siinä on, missä chakroissa on mahdollisesti omat ”akilleen kantapäät” ja että kaikki se mitä olemme, me luomme ajatuksiemme, suhtautumisemme ja tunteidemme kautta - eli voimme 100% vaikuttaa siihen, mitä olemme! Aurachakakuvan voi ottaa aina tietyin väliajoin ja seurata miltä chakrat ja aurakenttä näyttävät pitemmän ajan seurannalla. Tämä kehittää itsetuntemusta ja omaan kokonaisuuteen vaikuttamista.”

Pariskunnat / perheet voivat varata yhteisen ajan kuvaukseen ja konsultaatioon, jossa he saavat tietoa, miten aura ja chakrat vaikuttavat keskinäisessä vuorovaikutuksessa. Tästä yhteiskonsultaatiosta saa paljon hyödyllistä tietoa toisensa syvempään ymmärtämiseen.

Lahjakortti on voimassa 3 kuukautta ostopäivästä, jona aikana varataan aika kuvaukseen ja tulkintaan, joka tapahtuu Somsolassa

Hinta: €65.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Chakrajärjestelmä vihkonen, Sari Mcglinn
SKU: SKU108611
Tiivistä tietoa sisältävä vihkonen aurasta ja chakroista ja niiden toiminnasta ja hoitotavoista ajatuksilla, läsnäololla, kivillä ja reikihoitamisella. Kukin chakra on esitelty kattavasti.
Kirjoittanut Sari McGlinn, julkaisija Harmoniahuone Harmony House Oy
Vihkonen sisältää 7 sivua, A4 kokoisena.

Hinta: €4.95
sisältäen Tuotteiden Alv 10%
Määrä
Chakrojen hoitaminen kristalleilla ja kivillä vihkonen, Sari McGlinn
SKU: SKU108612
Tiivistä tietoa sisältävä vihkonen aurasta ja chakroista ja niiden toiminnasta ja hoitotavoista ajatuksilla, läsnäololla, kivillä ja kristalleilla (vuorikiteet). Kukin chakra ja sen hoitotavat sekä aura ja sen värien merkitykset ovat esitelty kattavasti. Sisältää useita kristallihoitamisen tapoja, miten valita sopivat hoitokivet ja lisäksi useita kivillä hoitamisen tapoja mm. kivunlievitys.
Kirjoittanut Sari McGlinn, julkaisija Harmoniahuone Harmony House Oy
Vihkonen sisältää 6 sivua, A4 kokoisena.

Hinta: €4.95
sisältäen Tuotteiden Alv 10%
Määrä
Dai Komio Reikin Sydän kirja
SKU: SKU958
Tämä kustantamamme kirja on loppuunmyyty. Sen korvaa kustantamamme kirja: Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä, Sari McGlinn. Kirja kertoo kattavasti reikistä ja sen käytöstä. Sisältää värilliset kuvat, tietoa chakroista ja niiden hoitamisesta sekä maailman laajimman tehdyn tutkimuksen reikin käyttäjien kokemuksista, miten reiki vaikuttaa. Kirjasta on tullut suosittu myös reikiopettajien keskuudessa ja reikiopettajat voivat tilata sitä meiltä alennuksella. Kyselyt ja tilaukset puhelmitse tai meilitse.

Hinta: €35.00
sisältäen Tuotteiden Alv 10%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Enkelikivet ja enkeleiden kanssa työskentely vihkonen
SKU: SKU10861
Sari McGlinn
Sari esittelee enkelityöskentelyyn soveltuvia kiviä ja kertoo niiden käytöstä enkelityöskentelyssä.
Vihkosessa on A4 sivuja, 4kpl.

Hinta: €4.95
sisältäen Tuotteiden Alv 10%
Määrä
IDEAS akaatti muistivihko
SKU: SKU2579
Vihkon etu ja takakannessa on sävähdyttävä kuvapinta akaatista. Akaattikivi antaa voimaa ja tukea, myös ideoille:) Tätä vihkoa on ilo katsella ja käyttää.
Koko A6. 40 sivua 120g laadukasta uusiopaperia, kannen printti on tehty kasviöljymusteella, painettu Englannissa. Suomalaista suunnittelua, Valo-lifestyle.
Vihko on pakattu läpinäkyvään suojamuoviin, jossa on akaatti-sulkijatarra. Mukava lahjaidea myös ystävälle.

Hinta: €7.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Kivien aktivointitapoja tilan harmoniaan ja fengshuihin-vihkonen
SKU: SKU1086
Sari McGlinnSari kertoo, miten aktivoit kevyesti tai erittäin voimakkaasti kiviä luomaan harmoniaa ja tasapainoista fengshuita kotiin ja työ-tiloihin.
Vihkosessa on A4 sivuja, 4kpl.

Hinta: €4.95
sisältäen Tuotteiden Alv 10%
Määrä
Kivillä hoitaminen kirja, Sari McGlinn
SKU: SKU13100
*Painos loppu. Uusi painos tulossa.* Tämä kivillä hoitamisen tietopaketti on monipuolinen ja käytännöllinen käsikirja jokaiselle kivien hoitavasta käytöstä kiinnostuneille - niin vasta-alkajille kuin jo pidemmälle ehtineille kivien ystäville. Hyvä lahjaidea.(Kauttamme myös jälleenmyyjille). Kirjan koko: 17x24 cm, kovakantinen, värillinen, sivut 160.

Kokonaan värillinen, kovakantinen kirja esittelee selkeästi kivien hoitavia käyttötapoja arkeen sovellettuna. Kauniista värikuvista saa vinkkejä kivien käyttämiseen, esillepanoon ja sisustamiseen.

* 170 kiven esittely: niiden hoitavat ominaisuudet ja käyttötavat
* Yli 250 värikuvaa
* Kivien valitseminen
* Kivien käyttötavat itsehoidossa
* Kivien värien vaikutukset
* Kivihoitojen tekeminen keholle
* Kivillä hierominen
* Ajatuksien ja tunteiden hoitaminen kivien avulla
* Chakrojen hoitaminen kivien avulla
* Kivien valinta kodin huoneisiin, sisustuksessa
* Runsaasti käytännön neuvoja kivien käytöstä hoidoissa


Hinta: €37.90
sisältäen Tuotteiden Alv 10%
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Meditaatio-opas kirja, sisältää rentoutus cd:n, Sari McGlinn
SKU: SKU558
Mukana CD: Tämä päivä on hyvä, ohjattuja meditaatioita ja rentoutuksia
Sari McGlinn
Suosikkikirjan uusintapainos. Meditointi on hetkessä hiljentymistä ja läsnäoloa. Tämä antaa voimavaroja arkeen. Kirjassa on selkeät ja käytännössä toimivat ohjeet meditoinnin aloittamiseen. Mukana olevassa CD:ssä Sari ohjaa lempeällä äänellään viisi harjoitusta mielen ja kehon rentoutuksesta aina rakkauden ja sielun kodin hoitamiseen.

Löysin kirjaa vielä varastosta pienerän, sen jälkeen kirja on loppuunmyyty. Klikkaa 'Lue lisää' ja tutustu kirjan lukeneiden palautteisiin.

Hinta: €27.40
sisältäen Tuotteiden Alv 10%
Määrä
Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä kirja, Sari McGlinn
SKU: SKU993
Sari McGlinn
Ensimmäinen suomalainen reikikirja jossa myös laaja suomalainen reikitutkimus- 300 reikiä käyttävän kokemuksista ja reikin vaikutuksista. Kirjassa on myös käytännönläheisesti esitelty reiki ja sen käyttämisen tavat.

Kirja pitää sisällään muun muassa seuraavat osiot:
* reikihoidon vaikutukset
* miten käyttää reikiä oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen
* miten hoitaa läheisiään reikin avulla
* tietoa reikikurssien sisällöstä
* Suomessa vaikuttavien reikilinjojen ja niiden opetustapojen esittelyt
* laaja kysymys–vastaus-osio sekä käytännön vinkkejä reikin arkikäyttöön
* suomalaisten reikikäyttäjien kokemuksia reikihoidosta
* tutkimus 261:n suomalaisen reikinkäyttäjän kokemuksista
* tietoa ulkomaisten reikitutkimusten tuloksista
Selkein värikuvin (57 kpl) on esitelty reikin itsehoidon käsien asennot sekä reikihoidon tekeminen hoitopöydällä makaavalle.

Klikkaa 'Lue lisää' ja tutustu kirjan lukeneiden palautteisiin.

Hinta: €28.45
sisältäen Tuotteiden Alv 10%
Määrä
Reikin hoito-otteet värikuvina vihkonen, Sari McGlinn
SKU: SKU10
Reikin hoito-otteet vihkonen on suunnteiltu käytettäväksi reikihoidon aikana. Siinä on jokaisella sivulla helposti kuva kuvalta seurattavissa, mihin kohtaan laittaa kädet reikihoidon edetessä ja miten hoidettava on hoidon edetessä.
Vihkosessa on värikuvin näytetty miten tehdä reikihoito:
1) henkilölle joka makaa hoitopöydällä
2) henkiölle joka istuu tuolissa
3) itselle silloin kun istuu tuolissa.
Vihkonen sisältää yhteensä 87 värikuvaa. Kuvat on suunnitellut Sari McGlinn. Hän on opettanut reikin pariin yli 700 henkilöä ja kirjoittanut kirjan: Reiki, luonnollisen parantamisen menetelmä, jota saa myös tilattua nettikaupastamme.

Hinta: €8.90
sisältäen Tuotteiden Alv 10%
Määrä
Tämä päivä on hyvä - opas kirja helppoon meditaatioon, sis. ohjattuja rentoutuksia cd:n, Sari McGlinn
SKU: SKU4783
Kirjassa Sari McGlinn kertoo selkeitä, helppoja ja toimivia tapoja miten aloittaa mielen hiljentäminen, meditointi ja myönteisten mielikuvien käyttäminen. Kirjan mukana tulee CD, jossa on viisi ohjattua rentoutusta, kukin on kestoltaan 10-14 minuuttia. Sarin ääni on rauhallinen, lempeä ja rentouttava. Voit kuunnella yhden viidestä rentouttavasta ohjauksesta tai antaa cd:n soida ja nukahtaa siihen. Ohjatut rentoutukset ovat: 1. Perusrentoutus keholle ja mielelle, rauhoittaen kehoa ja hiljentäen ajatuksia. 2. Ohjattu rentoutus luonnon voimapaikkaan, rentoutumishetki kesäisen luonnon äänimaisemassa ja Sarin äänen ohjauksella. 3. Yhteyden luominen maan rauhoittaviin ja voimistaviin energioihin. Kiitollisuuuden voimistaminen elämässä. 4. Sydämen ja rakkauden hoivaaminen ja rakkauden voimistaminen. 5. Sielun koti, sisimmän kunteleminen ja onnellisuuden luominen.

Kuuntelemalla ohjattuja rentoutuksia opetat samalla kehoasi ja mieltäsi rentoutumaan ja samalla opit puhumaan mielessäsi itseäsi rentouttavia lauseita, joista tulee uusi, helppo itsensä hoitamisen tapa. Tekijä Sari McGlinn on pitkän uran tehnyt terapeutti, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, sisäisen hyvinvoinnin ohjaajien kouluttaja, kirjailija.

Kirja ja cd ovat saaneet runsaasti kiitoksia ja myönteisiä palautteita. Tyypillisin palaute on: Kun kuuntelen cd:täsi illalla, en koskaan pääse loppuun asti kun nukahdan aina ennen sitä. Eräs kiireissä esimiestyössä oleva kertoi kuuntelevansa nro 3. rentoutuksen aamuisin kun laittoi itseään valmiiksi töihin lähtöä varten ja kertoi että niskajännitykset hävisivät ja hän oli rennompi töissä.

Hinta: €23.29
Markkinahinta: €27.40 säästä 15%
sisältäen Tuotteiden Alv 10%
Määrä