ETUSIVU | KURSSIT

KURSSIT

Lajittele seuraavan mukaan: SKU Tuote Hinta Oletus
Aura-chakra kuvaus ja konsultaatio, lahjakortti
SKU: SKU2026
Lahjakortilla saa värillisen kuvan jossa näkyvät aurakenttä ja kehon chakrat. Lisäksi saa tiiviin kirjallisen tiedotteen auran ja chakrojen värien merkityksistä. Lahjakortti sisältää myös henkilökohtaisen konsultaation, jossa Sari McGlinn kertoo kuvasta.
Sari kertoo: ”Otan aurachakrakuvauslaitteella värikuvan, jossa näkyy aurakenttäsi ja chakrasi sekä niiden sen hetkinen tilanne. Jokaisen aura ja chakrat ovat yksilöllisiä ja niiden väreillä ja muodoilla on omat merkityksensä.
Saat infopaperin, jossa on kerrottu tiiviisti mitä kukin auran tai chakran väri merkitsee. Näiden lisäksi kerron sinulle, mitä kuvassasi näkyvät auran ja chakrojen koko, muoto ja värit, merkitsevät juuri sinulle, huomioiden koko kokonaisuutesi. Annan sinulle neuvoja, miten voit hoitaa chakroja, auraasi, mihin asioihin ne liittyvät jne. Saat laajan kokonaiskuvan siitä, mitä sinussa on menossa juuri nyt, sinun tunteissasi, suhtautumisessasi ja elämäntilanteessasi.
Olen tuonut käyttämäni aurachakrakuvauslaitteen Suomeen vuonna 2006 ja tehnyt satoja kuvauksia ja tulkintoja, ollen siinä Suomen kokenein tulkitsija. Konsultaatioissa pohjaan myös tietämykseeni ihmisen rakenteista, jotka tunnen erittäin hyvin. Taustaani voit tutustua www.harmoniahuone.com sivuilla.
Yleisimmät kommentit konsultaatiossa ovat hämmästyneitä: " Juuri tuota olen kokenut! Mistä tiedät tuon kaiken?" Monet ovat kiitollisia runsaista neuvoista ja kaikesta siitä, mitä itsestään voikaan oivaltaa lisää. Yleisin kesto tulkinnassa on 20 min, usein menee puolituntia.
Perimmäinen tarkoitus aurachakrakuvalla on saada nähdä, että miltä aura näyttää, mitä auran väriä siinä on, missä chakroissa on mahdollisesti omat ”akilleen kantapäät” ja että kaikki se mitä olemme, me luomme ajatuksiemme, suhtautumisemme ja tunteidemme kautta - eli voimme 100% vaikuttaa siihen, mitä olemme! Aurachakakuvan voi ottaa aina tietyin väliajoin ja seurata miltä chakrat ja aurakenttä näyttävät pitemmän ajan seurannalla. Tämä kehittää itsetuntemusta ja omaan kokonaisuuteen vaikuttamista.”

Pariskunnat / perheet voivat varata yhteisen ajan kuvaukseen ja konsultaatioon, jossa he saavat tietoa, miten aura ja chakrat vaikuttavat keskinäisessä vuorovaikutuksessa. Tästä yhteiskonsultaatiosta saa paljon hyödyllistä tietoa toisensa syvempään ymmärtämiseen.

Lahjakortti on voimassa 3 kuukautta ostopäivästä, jona aikana varataan aika kuvaukseen ja tulkintaan, joka tapahtuu Somsolassa

Hinta: €65.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Intialaisen jokikivihoidon ammattikurssi su 20.8.2017. klo 10-18
SKU: SKU2563
Suuren suosion saanut hoitomuoto, josta on tullut monelle hoitajalle se kysytyin hoitomuoto. Hoitoa voi tehdä huonelämpöisillä, viileillä tai lämmitetyillä kivillä. Hoitoa voi tehdä lyhyenä 10 minuutin hoitona, samanaikaisesti vaikkapa kosmetologi palveluiden ohessa tai pitkänä 1,5h tunnin hoitona, ryhmähoitona vaikka pariskunnille sekä useina lyhyempinä hoitoina. Intialainen jokikivihoito avaa tehokkaasti kehon tukoksia. Hoidon jälkeen asiakkaat kokevat olonsa elämäniloiseksi ja puuhakkaaksi. Kurssilla opit itsehoidon ja ammattihoidon monipuoliset hoitotavat ja ryhmähoitojen tekemisen. Kurssi sisältää kurssimanuaalin, ammattihoitajan hoitokivipaketin, tietopaketin hoidon vaikututuksista, harjoittelua, diplomin sekä kuukauden maksuttoman neuvonta-konsultaation kurssin jälkeen. Kurssin hinta 475,80 sisältäen 24% alv:n. Maksun voi tehdä myös kahdessa erässä, meilaa tai soita asiasta Somsolaan. Huom! Rajoitettu osallistuja määrä. Tule mukaan oppimaan tämä hoitomuoto joka myös tuo hoitajalleen elämäniloisen ja puuhakkaan olon! Kurssipaikkana Somsola, Helsinki, kello 10-18. Kurssin pitää hoidon kehittäjä Sari McGlinn. Hän opettanut kurssia vuodesta 2006. Lue lisää: www.harmoniahuone.com

Hinta: €475.80
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Kivillä hoitaminen ja jalokivihoidot- ammatillinen koulutus, alkaa 18-19.3.2017
SKU: SKU2586
Kiviä käyttämällä voidaan hoitaa kehoa, ajatuksia ja tunteita. Kivillä hierominen vapauttaa kehon jännityksiä ja samalla kiven mineraalit vaikuttavat hoidettavaan alueeseen. Usean kiven hoidossa kehon energiakenttä, fyysinen keho, tunteet ja ajatukset puhdistuvat matalasta energiavärähtelystä ja lataantuvat korkealla energiavärähtelyllä. Samalla kivien mineraalit antavat tehokkaan yhteisvaikutuksensa hoidettavan kokonaisuuteen. Kivillä hoitaminen on luonnollista, turvallista, kemikaalivaapata ja egologista hoitamista, joka edistää hoidettavan kokonaisuuden itseparanemismekaniikkaa.

Kivihoidot koetaan elämyksellisinä ja syvästi vaikuttavina. Ne syvärentouttavat, poistaen kehon ja mielen jännityksiä. Hoitojen jälkeen nukkuu paremmin ja on ihanan valoisa mieliala. Hoitoja tehdään yksilöllisen tarpeen mukaan: rentoutumiseen, mielialan ja energiatason kohottamiseen jne. Teemalliset hoidot tuovat teeman mukaisen olotilan: onnellisuus, unelmien vastaanottaminen jne.

Koulutus sopii kaikille kivillä hoitamisesta kiinnostuneille. Etukäteistietoa kivistä ja niiden vaikutuksista ei tarvita. Koulutus sopii hyvin jo hieronta-, rentoutus-, kosmetologin hoitoja tekeville, antaen laajuutta hoitotarjontaan ja mahdollisuuden räätälöidä asiakkaille uniikkeja hoitokokemuksia.

Koulutus kestää 7 kk, sisältäen 8 lähikoulutuspäivää (la/su), harjoitushoitojen parihoitojen ja itsehoitojen tekemistä, kivien vaikutuksien harjoittelua ja oppimista. Koulutus sisältää kattavan manuaalin. Koulutuksen ammattidiplomi sisältää lopputyön ja 30 kirjattua harjoitushoitoa. Koulutuksen voi myös käydä omaksi ilokseen jolloin lopputöitä ja harjoitushoitoja ei tarvitse tehdä.

Koulutuksen hinta on 7 x 248,00 sisältäen arvonlisäveron. Koulutus on pienryhmälle ja kurssipaikat jaetaan varausjärjestyksessä.
Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Opettaja ja koulutuksen kehittäjä Sari McGlinn on terapeutti, kouluttaja ja kirjailija. Sari on kivillä hoitamisen johtava asiantuntija, yli 20 vuoden kokemuksella. Tähän koulutukseen hän on tiivistänyt pitkän kokemuksensa ja tietämyksensä kivillä hoitamisesta sekä ihmisen kokonaisuuden toiminnasta tukoksien luomisessa sekä avautumisessa. Sari on kouluttanut henkisen hyvinvoinnin alalle yli 1000 ammattilaista. Kivillä hoitamisesta Sari on kirjoittanut kaksi kirjaa.

Lue lisää koulutuksesta täällä


Hinta: €248.00
Määrä
Kodin harmonisointi kurssi su 30.7.2017. klo 12-18.
SKU: SKU2564
Kurssilla opit, miten luot kodistasi paikan, joka ravitsee kaikkia siellä asuvia. Opit puhdistamaan kodistasi vanhaa energiaa ja luomaan uutta, raikasta energiaa, joka tukee kodissa olevien hyvinvointia. Ennakko tietoa tai taitoa energioista ei tarvita. Päivä on kokemuksellinen, teemme harmonisointia konkreettisesti äänillä, tuoksuilla ja soittimilla sekä visualisoinnilla. Harmonisoinnin tekeminen on ihanaa, iloista, nautinnollista ja sen vaikutukset tuntuvat ja näkyvät niin kodissa kuin sisimmässäsi. Tähän mennessä kaikki kurssin käyneet ovat kertoneet harmonisoinnin tuoneen välittömästi myönteisiä vaikutuksia elämään. Kurssin aikana mahdollisuus hankkia Sarin valitsemia, harmonisointiin sopivia kiviä edulliseen kurssilaishintaan.
Huom! Kurssi on pienkurssi. Kurssiliput tästä sekä Somsolan myymälästä.
Sisältää manuaalin. Hinta 85,00. Kurssi on kello 12-18. Kurssipaikkana Somsola, Kalevankatu 9, 00100 Helsinki.
Opettajana: Sari McGlinn. Hän on opettanut harmonisointia vuodesta 2001 lähtien. Lue lisää: www.harmoniahuone.com

Hinta: €85.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Reiki 1. kurssi, ke-to 30-31.8.2017 klo 18-21
SKU: SKU20641
Reiki on helppo ja yksinkertainen itsehoidon menetelmä, jota on ilo käyttää ja josta tulee käyttäjälleen hyvä olo. Reikihoitoa voi tehdä vaikka 10 minuuttia tai 1,5 tuntia, aina tilanteen ja oman tarpeen mukaan. Reiki rentouttaa, rauhoittaa mieltä ja kehoa sekä aktivoi monipuolisesti luontaista itseparantamisen mekaniikkaa. Reikihoitoa käytetään itsehoitona arjen tilanteissa sekä hoitona läheisille kun tarvetta on. Olet sydämellisesti tervetullut oppimaan tämän yksinkertaisen ja niin hyvää tekevän itsehoidon muodon. Ensimmäisenä kurssi-iltana kerron miten reiki toimii ja miten käyttää sitä arjen tilanteissa. Saat reikinvirtausta voimistavan aktivoinnin ja teemme ensimmäisen itsehoidon kehollemme. Seuraavana iltana saat lisää tietoa reikin monipuolisista käyttötavoista sekä opit toisen hoitamisen tavat. Teemme myös yhteishoitoja.
Kurssin aikana saa itselleen koko kehon itsehoidon sekä ryhmähoidon, oppii miten monipuolisesti voi käyttää reikiä omassa arjessaan, saat kurssista käsikirjan, diplomin sekä olet tervetullut kertaamaan seuraavan kurssin toiselle illalle. Kurssi on pienryhmälle ja tunnelma kursseilla on lämmin ja kodikas.
Kurssittaja Sari McGlinn on opettanut yl 700 henkilöä reikin pariin. Voit myös tutustua Sarin kirjaan: Reiki, luonnollisen parantamisen opas. Kirja sisältää laajimman reikin hoitavia vaikutuksia kartoittaneen tutkimuksen tulokset sekä kaiken oleellisen mitä tietää reikistä ja sen käyttämisestä. Kirjan löydät nettikaupastamme.
Kurssi on Somsolassa, Kalevankatu 9, Helsinki 10. P.s. Jos tulet suoraan töistä kurssille, varaa mukaasi pieni eväs illan evästaukomme ajaksi. Vaikka olisit töiden jälkeen väsynyt, niin voi kokemuksesta kertoa, että jokaisen väsymys on haihtunut hyvin nopeasti reikin energiaa lataavan vaikutuksen myötä. Kurssin jälkeen olosi, vointisi ja energiatasosi kohoaa. Lue lisää reikistä www.harmoniahuone.com sekä Sarin kirjasta jota saat myymälästä, täältä nettikaupasta sekä kirjastoista.

Hinta: €220.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Reiki 3A kurssi la 19.8. ja la 23.9.2017 klo 16-20
SKU: SKU20641124
Kahden illan kurssi on itsekasvun ja kehittymisen matka, jolla saa reikin mestarisymbolin, rakkaudensymbolin eli Dai Komion aktivoinnin. Samalla aukeaa uusi, laajempi tapa avautua rakkaudelle ja poistaa oman rakkautensa edessä vielä olevia esteitä. Näin alkaa laaja rakkauden eheytymisen ja esilletulon prosessi. Kurssi on kaikille 1-ja 2 kurssin käyneille, jotka kokevat kutsua syventää reiki opintojaan ja syventää itsensä rakastamisen kokonaisuutta. Kurssin opettaja Sari McGlinn on opettanut reikin pariin yli 700 henkilöä. Sarin tapa opettaa on käytännönläheinen ja inspiroiva. Kurssin jälkeen voi jatkaa 3B opettajakoulutukseen. Kurssi on pienryhmässä tapahtuva ja sisältää jokaisella myös omaan elämäntilanteeseen räätälöityä neuvoja, miten käyttää reikin 3A kurssin tietotaitoja omassa arjessaan.
Kurssi on 490,00, sis. 24%alv. Kurssin voi maksaa myös kahdessa erässä. Ota yhteyttä asian tiimoilta Somsolaan.
Kurssi on Somsolassa, Kalevankatu 9, 00100 Helsinki.

Hinta: €490.00
Määrä
Reiki 2. kurssi ke 23.8. ja pe 25.8 2017 klo 18-21
SKU: SKU20641126
klo. 18-21 Somsola shopissa
Sisältää opetuksen, aktivoinnin, kirjallisen materiaalin, diplomin ja lisä-illan (vapaa-ehtoinen).

Reiki 2-kurssi on 1. kurssin jatkokurssi, joka syventää ja monipuolistaa vuorovaikutusta rakkauden kanssa ja laajentaa ymmärrystä ihmisyydestä. Kurssi voimistaa sydämen rakkauden ja intuition välistä toimintaa. Kurssilla opitaan kaukohoitamisen monet tavat sekä syvempi itsensä hoitaminen. Kaukohoidon symbolien merkitys ja käyttö tulee tutuksi. Sisältää opetuksen, aktivoinnin, kirjallisen materiaalin ja diplomin. Kurssi on pienryhmälle ja tunnelma kursseilla on lämmin ja kodikas. Kurssittaja Sari McGlinn on opettanut yl 700 henkilöä reikin pariin. Voit myös tutustua Sarin kirjaan: Reiki, luonnollisen parantamisen opas. Kirja sisältää laajimman reikin hoitavia vaikutuksia kartoittaneen tutkimuksen tulokset sekä kaiken oleellisen mitä tietää reikistä ja sen käyttämisestä. Kirjan löydät nettikaupastamme.

Hinta: €385.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Peruskurssi kivien käyttämiseen la.15.7. 2017 klo 16-19.30
SKU: SKU20641123
Oletko kiinnostunut oppimaan, miten valita itselle sopivat kivet, miten kivien energiaa aistitaan, miltä erilaisten kivien vaikutukset tuntuvat? Haluatko tietää minkälaiset kivet olisivat parhaita sinun kotihoidon valikoimaasi, joiden avulla voit hoitaa kehon jännityksiä, kipuja, rentouttaa kehoa ja mieltä? Mitkä kivet sopivat oman voiman voimistamiseen, hyvien päätöksien tekemiseen, mitkä auttavat nukahtamisessa, mitkä huuhtovat pois toisten ihmisten energiavaikutusta (ne ns. energiasyöpöt) jne. Opit myös kivimeditaation tavat ja saat niistä kokemuksen sekä miten teet kivihierontaa kehollesi ja läheisillesi. Mukaasi saat kurssivihkon täynnä tiivistettyä tietoa ja mukavan rennon olon.
Kurssi on Somsolassa, jossa ympärilläsi on yli 300 mineraalin valikoimat☺ Olet sydämellisesti tervetullut mukaan, aikaisempaa tietoa kivien käyttämisestä ei tarvita. Kurssin pitää Sari McGlinn, hän on Kivillä hoitaminen - kirjan kirjoittaja ja kouluttanut kivillä hoitamisen ja henkisen hyvinvoinnin pariin tuhansia ihmisiä viimeisen 20 vuoden aikana (lisää sarin muista kursseista www.harmoniahuone.com). Kurssipaikkana Somsola, Kalevankatu 9, 00100 Helsinki. Kurssista ei tule etukäteismuistutusta, joten laitathan päivämäärä kalenteriin, kiitos:)

Hinta: €45.00
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä