ETUSIVU | KIVET | KAIKKI KIVET | Ruusukvartsi, Madagaskar litteähkö huippulaatu

Ruusukvartsi, Madagaskar litteähkö huippulaatu

Ruusukvartsi, Madagaskar litteähkö huippulaatu
Käsinhiottu, huippulaatuinen ja kauniisti hohtava vaaleanpunainen ruusukvartsi on yksi parhaista rakkautta hoitavaista ja sitä kohottavista kivistä. Ruusukvartsi auttaa rakkauden laajentumisessa ja se opettaa myös käyttäjälleen hyväksymistä, sallimista ja anteeksiantoa niin itseään kuin läheisiään ja tilanteita kohtaan. Se hoitaa ja hellii murheellista sydäntä, ottaa murheet itselleen jopa niin hyvin että jos sitä ei aika ajoin pestä, se hajoaa palasiksi. Hoitaa sisimmässämme olevaa rakkautta auttaen sitä eheytymään.
Maa: Madakaskar
Koko: 45-55mm
Yksityiskohdat
SKU SKU642
Määrä varastossa Ei saatavilla olevia tuotteita
 
Hinta: 13.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Vaihtoehdot
Määrä Tilapäisesti loppu varastosta.
Käsinhiottu, huippulaatuinen ja kauniisti hohtava vaaleanpunainen ruusukvartsi on yksi parhaista rakkautta hoitavista ja sitä kohottavista kivistä. Ruusukvartsi auttaa rakkauden laajentumisessa ja se opettaa myös käyttäjälleen hyväksymistä, sallimista ja anteeksiantoa niin itseään kuin läheisiään ja tilanteita kohtaan. Se hoitaa ja hellii murheellista sydäntä, ottaa murheet itselleen jopa niin hyvin että jos sitä ei aika ajoin pestä, se hajoaa palasiksi. Hoitaa sisimmässämme olevaa rakkautta auttaen sitä eheytymään.
Maa: Madakaskar
Koko: 45-55mm
Malakiitti, pieni
Ruusukvartsi, iso rumpuhiottu
Ruusukvartsi suojelusenkeliriipus
Aventuriini vihreä, pieni rumpuhiottu
Ruusukvartsi siru-ranneke
Malakiitti, pieni Ruusukvartsi, iso rumpuhiottu Ruusukvartsi suojelusenkeliriipus Aventuriini vihreä, pieni rumpuhiottu Ruusukvartsi siru-ranneke
€6.00
€5.00
€15.90
€3.00
€6.90