ETUSIVU | ITSEHOITO | VESIKIVET

VESIKIVET

Lajittele seuraavan mukaan: SKU Tuote Hinta Oletus
Keholle iloa ja voimaa: keltainen kalsiitti, karneoliakaatti ja punainen jaspis jalokivivesi setti
SKU: SKU913
Setin kivet laitetaan vesikannuun. Vedessä ollessaan kivien energiaominaisuudet siirtyvät veteen. Jalokivivesi sopii juomavedeksi, ruuanlaittoon, kukkien kasteluun ja lemmikkien juomavedeksi. Setin kivet ovat erityisesti tehty jalokiviveden tekemiseen.
Mukana tulevat selkeät Sari McGlinn’in laatimat ohjeet.
Hoitavina ominaisuuksina: Keltainen kalsiitti tukee iloista ystävyyttä. Karneoliakaatti tukee toimeliasta elämäniloa. Punainen jaspis antaa voimaa jaksaa. Tämä yhdistelmä maistuu pehmeältä. Hoitaa myös 1., 2. ja 3. chakroja.

Hinta: €14.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Rakkautta ja iloa voimistava ruusukvartsi ja sitriini jalokivivesi setti
SKU: SKU912
Setin kivet laitetaan vesikannuun. Vedessä ollessaan kivien energiaominaisuudet siirtyvät veteen. Jalokivivesi sopii juomavedeksi, ruuanlaittoon, kukkien kasteluun ja lemmikkien juomavedeksi. Setin kivet ovat erityisesti tehty jalokiviveden tekemiseen. Kivien mineraalit tekevät vedestä peehmeän makuisen.
Hoitavina vaikutuksina: Sitriini aktivoi iloisuutta ja voimistaa itseluottamusta. Ruusukvartsi antaa lempeyttä ja rakkautta.Yhdessä käytettynä nämä kivet antavat lempeän iloisen olon. Tämä yhdistelmä maistuu samettisen pehmeältä. Hoitaa myös 3. ja 4. chakroja.
Mukana tulevat selkeät Sari McGlinn’in laatimat käyttö-ohjeet.

Palaute Vesikivien käytöstä
”Hei Sari! Ostin Somsolan kaupastasi vesikivipussin (sitriinejä ja ruusukvartsia) ja laitoin ne vesikannuun. Olen juonut kivivettä nyt noin kolmisen viikkoa. Kivet ovat olleet todella toimivat! Olen naureskellut ja iloinnut tosi paljon; kivet siis toimivat! Ihmeellistä ;-) Nauravin terveisin ”

Hinta: €14.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä
Selkeyttä intuitioon ja visioihin – kristallikvartsi ja ametisti jalokivivesi setti
SKU: SKU915
Kristallikvartsi kirkastaa ja laajentaa ajatuksia ja visioita. Ametisti voimistaa intuitiota ja unelmien visiointia. Tämä yhdistelmä maistuu erittäin raikkaalta. Hoitaa myös 6. ja 7. chakroja.

Hinta: €14.90
sisältäen Tuotteiden Alv 24%
Määrä