ETUSIVU | LUE SOMSOLASTA

LUE SOMSOLASTASydämellisesti tervetuloa Somsolaan

"Somsola, asiakkaiden mukaan maailman kaunein kivikauppa"

Korkealaatuisten kivien, kivikorujen, kiviesineiden sekä itsehoitoa tukevien tuotteiden ja kurssien erikoiskauppa.

Laajasta, yli 300 eri mineraalinimikkeen valikoimasta löydät:
* Laadukkaat puolijalokivet, erikoiskivet, raakapalat, kidekärkilevyt, kidekärkionkalot
* Fossiilit ja meteoriitit- myös kaulariipuksina
* Kivikorut, myös lapsille ja miehille, yli 100 eri mineraalinimikkeen valikoimista
* Hopea-puolijalokivikorut: sormukset, rannekkeet, riipukset, kaulanauhat, korvakorut
* Kivillä sisustamisen tietoa, uniikkeja kauniita sisustuskiviä harvinaisistakin kivilaaduista, isoja sisustuskiviä kuten fossiilisimpukoita-ja ametisti- sekä sitriini kidekärkionkaloita, akaattionkaloita, akaattilevyjä. Laaja valikoima kivistä veistettyjä eläimiä, palloja, munia, pyramideja, sydämiä, obelikseja ja veistoksia.
* Kivillä hieromisen ja kivillä hoitamisen kivet, hierontapuikot, kivisetit ohjeineen -ja kivillä hoitamisen ammatti sekä itsehoidonkurssit
* Meditaatio, mielen ja kehon rentouttamisen kirjoja ja kursseja sekä kiviä jotka ovat avuksi rentoutumisessa
* Kivillä hoitamisen kirjoja-ja vihkosia, kursseja ja kiviä chakrojen, kehon ja tunteiden hoitamiseen ja henkisen tietoisuuden kehittämiseen.
* Kauniita oraakkelikortteja ja rentouttavaa musiikkia

Somsolasta saat asiantuntevaa palvelua kiviin, kivikoruihin ja itsehoitoon liittyen sekä kuukausittain uutta ihasteltavaa myymälän valikoimassa ja piristäviä tarjouksia.

Somsolan historia
Somsola syntyi pikkuhiljaa, rakkaudesta kiviin ja niillä hoitamiseen. Somsolan nimi on virallisesti rekisteröity aputoiminimi Sari McGlinn'in yrityksellä, joka on Harmoniahuone Harmony House Oy, perustettu vuonna 1996. Somsola aloitti vuonna 2000 ensin pienimuotoisesti kurssitilan yhteydessä ja nykyinen nettikauppa on perustettu jo vuonna 2004. Ensimmäinen myymälä avattiin 2007 Helsingin Hakaniemessä.

Rakkaudesta kiviin
Sari McGlinn on kouluttanut ja kurssittanut tuhansia ihmisiä henkisen hyvinvoinnin aiheisiin ja kivienkin valikoima laajeni kivien hoitavien ominaisuuksien kiinnostuksen myötä. Sari kertoi kivien ominaisuuksista asiakkailleen jotka pyysivät saada tiedot paperille ja näin syntyi Somsolan kivien mukana annettavat kivitietolaput. Ne ovat Sarin kirjoittamat.

Sari on kirjoittanut useita kivillä hoitamisen kirjoja- ja vihkosia, sekä itsehoidon ja rentoutumisen kirjoja. Sari on kirjoittanut jo usean vuoden ajan säännöllistä kolumnia "Henkisen kasvun helmet" Sielun peili lehdessä.

Somsolan oman myymälän syntyminen
Kaunis myymälä sai paljon kiitoksia asiakkailta, jotka kokivat paikan kauneuden ja kivien energian virkistävänä keitaana. Iloa tuotti myös asiantunteva palvelu ja välittömyys ja iloa palvella.

Somsola muutti kesällä 2012 Helsingin ydinkeskutaan. Nyt Somsola on kauniissa, vuonna 1900 rakennetussa kivijalkamyymälässä, vain 100m Stockmannin kulmalta, osoitteessa Kalevankatu 9, Helsinki 10. Myymälän iso kaari-ikkuna, valoisuus, hohtava lattia ja enkelimäisen kirkas energia on jo ihastuttanut vakioasiakkaita, uusia asiakkaita ja myymälän henkilökuntaa.

Sari pitää kauniissa myymälässä myös kivien käyttöön ja henkiseen hyvinvointiin liittyviä kursseja.

Tervetuloa mukaan kivien kauniiseen maailmaan
Olemme facebookissa nimellä Somsola Shop. Tule fb-ystäväksemme ja saat kauniita, visuaalisia elämyksiä antavia kivi-ja korukuvia, tietoa kivien hoitavista ominaisuuksista ja tapahtumistamme.

Myymälässä käyville asiakkaillemme meillä on kanta-asiakaskortti, jolla saat etuja ja alennuksia sekä lämminhenkisiä kanta-asiakasiltoja.

Somsolan myymälä palvelee myös kaukana asuvia asiakkaitamme
Myymälän valtavan laajat valikoimat ovat tarjolla myös kaukana asuville asiakkaillemme. Soita tai meilaa ja kerro mitä olet hakemassa ja voimme ottaa kuvia valikoimastamme ja laittaa ne sinulle kännykällä tai meilitse. Valitsemasi tuotteet voimme postittaa etukäteismaksulla. Voit myös soittaa ja kysellä mitä uutta on tullut tai kertoa mihin asiaan haet kivillä hoitamisesta apua ja voimme suositella siihen sopivia kiviä.

"On ilo palvella"

Somsola Shop
Kalevankatu 9, 00100 Helsinki
Puhelintilaukset ja tiedustelut: 040-595 7124
Sähköposti: info.somsola(at)gmail.com
Laaja nettikauppa osoitteessa www.somsola.com

Myymälä on avoinna ma-pe 10.30-18, la 10.30-16.

Maksutavat: käteisellä, pankkikortilla, Visalla, Visa Electronilla ja Master Cardilla.

Meillä voit tehdä myös TAX FREE-ostoksia.View Larger Map


Welcome to Somsola
"Somsola, according to our customers the most beautiful stone shop in the world"

Somsola is a beautiful stone shop in downtown Helsinki specializing in high quality minerals, semiprecious stones and stone jewelry with a large selection of new age stones.

We offer a wide selection of high quality special minerals, semiprecious stones, fossils, meteorites, Finnish stones, Finnish Spectrolite, semiprecious stone and silver jewelry, stone objects, water pumps for indoor fountains, beautiful music and special stone sets for energy working.

Our specialty shop offers new products monthly, an expert staff that is happy to help you navigate in the world of stones and TAX FREE shopping for non EU-citizens.

Somsola Shop
Kalevankatu 9, 00100 Helsinki
Inquiries: +358 40-595 7124
E-mail: info.somsola(at)gmail.com
Comprehensive online shop at www.somsola.com

The shop is open Mon-Fri 10.30-18, Sat 10.30-16

We accept cash, Visa, Visa Electron and MasterCard as payment methods.

You can shop TAX FREE.