KIVIESITTELYSSÄ MAGNESIITTI

Heinäkuu 20, 2018

KIVIESITTELYSSÄ MAGNESIITTI

Valkoinen magnesiitti on mitä parhain kesäkorukivi. Miksikö? Se viilentää oloa, rauhoittaa kehoa, mieltä ja hermostoa, sekä näyttää hyvältä kesän päivettämää ihoa vasten. Viilentävyytensä vuoksi se sopii myös hyvin vaihdevuosioireiden aiheuttaman kuumuuden hoitamiseen. Käytä rannekoruna, riipuksena tai taskukivenä hoitamassa.

Magnesiitti tuo juuri sitä olotilaa mitä lomalla haluaa kokea, rauhallisuutta joka tuntuu kiireettömyytenä, selkeänä olotilana, kehon ja mielen levollisuutena.

Siksi se on myös suosittu meditaatiokivenä. Sydämellä pidettäessä se tuo rauhaa ja 'tilantuntua' sydämeen. Otsalla pidettäessä aktivoi intuitiota ja visiointia selkeään läsnäoloon ja visioihin.

Magnesiitti on karbonaattimineraali jota esiintyy useissa paikoissa maapallolla. Väriltään yleisimmin valkoinen tai vaalea jossa kulkee harmaita juovia. Luonnolliset magnesiittikiteet ovat epämääräisen pallomaisen muotoisia ja niissä on kellertävän rusehtavia juovia. Magnesiittia esiintyy haalean sinertävän, harmahtavan ja rusehtavan sävyissä.

Jos näet reissuillasi turistikohteessa edullista vahvan sävyistä turkoosia, se on todennäköisesti värjättyä magnesiittia jonka luonnostaan harmahtavat juovat ovat hyvin samankaltaisia arvokkaamman turkoosin kanssa.

©Sari McGlinn, Somsola

KLIKKAA JA KURKKAA TÄSTÄ KAIKKI KAUNIIT TUOTTEEMME MAGNESIITISTA!
Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit läpi ennen kuin julkaisemme ne.


Muita artikkeleita BLOGIssa

SARIN SUOSIKIT CHAKROILLE
SARIN SUOSIKIT CHAKROILLE

Lokakuu 02, 2018

Ole läsnä chakralle, laittamalla kätesi sen päälle, samalla pitäen kiveä kädessäsi. Hengitä rauhassa ja huomioi minkälaisena koet chakran. Huomioi samalla minkälainen olo sinulla on ja mitä mielessäsi liikkuu. Jos olosi tulee hyvin epämukavaksi, on siinä...

Lue lisää

MITÄ CHAKRAT OVAT
MITÄ CHAKRAT OVAT

Syyskuu 27, 2018

Asuin 2000-luvun taitteessa Lontoossa ja kävin paikallisilla henkisillä messuilla. Siellä oli laite jolla otettiin kuvia, joissa näkyi henkilön aurakenttä ja chakrat. Tämä kiinnosti minua ja menin ottamaan kuvan itsestäni. Olin silloin elämänvaiheessa jossa mieheni...

Lue lisää

ONNEN HETKIEN LUOMINEN
ONNEN HETKIEN LUOMINEN

Syyskuu 18, 2018

Onnen hetkien luominen kasvattaa hyvää oloa. Kehosi ja mielesi toimivat jatkuvassa yhteistyössä tunteidesi ja ajatuksiesi kanssa. Ne liikuttavat energiakenttääsi ja chakrojasi koko ajan. Näin sinä luot joka hetki olemustasi ja elämääsi sen...

Lue lisää