KIVIESITTELYSSÄ MAGNESIITTI

Heinäkuu 20, 2018

KIVIESITTELYSSÄ MAGNESIITTI

Valkoinen magnesiitti on mitä parhain kesäkorukivi. Miksikö? Se viilentää oloa, rauhoittaa kehoa, mieltä ja hermostoa, sekä näyttää hyvältä kesän päivettämää ihoa vasten. Viilentävyytensä vuoksi se sopii myös hyvin vaihdevuosioireiden aiheuttaman kuumuuden hoitamiseen. Käytä rannekoruna, riipuksena tai taskukivenä hoitamassa.

Magnesiitti tuo juuri sitä olotilaa mitä lomalla haluaa kokea, rauhallisuutta joka tuntuu kiireettömyytenä, selkeänä olotilana, kehon ja mielen levollisuutena.

Siksi se on myös suosittu meditaatiokivenä. Sydämellä pidettäessä se tuo rauhaa ja 'tilantuntua' sydämeen. Otsalla pidettäessä aktivoi intuitiota ja visiointia selkeään läsnäoloon ja visioihin.

Magnesiitti on karbonaattimineraali jota esiintyy useissa paikoissa maapallolla. Väriltään yleisimmin valkoinen tai vaalea jossa kulkee harmaita juovia. Luonnolliset magnesiittikiteet ovat epämääräisen pallomaisen muotoisia ja niissä on kellertävän rusehtavia juovia. Magnesiittia esiintyy haalean sinertävän, harmahtavan ja rusehtavan sävyissä.

Jos näet reissuillasi turistikohteessa edullista vahvan sävyistä turkoosia, se on todennäköisesti värjättyä magnesiittia jonka luonnostaan harmahtavat juovat ovat hyvin samankaltaisia arvokkaamman turkoosin kanssa.

©Sari McGlinn, Somsola

KLIKKAA JA KURKKAA TÄSTÄ KAIKKI KAUNIIT TUOTTEEMME MAGNESIITISTA!
Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit läpi ennen kuin julkaisemme ne.


Muita artikkeleita Blogissa

KODIN ENERGIASIIVOUS
KODIN ENERGIASIIVOUS

Elokuu 15, 2018

Kotimme on peili siitä mitä olemme sisäisesti. Miten koti voi, liittyy siihen miten siinä asujat voivat. Jokainen asia kodissa kertoo jotain siinä asuvista. Jos koet että elämässä on menossa muutoksia, jos kaipaat elämääsi...

Lue lisää

VIILENNYSVINKKEJÄ HELTEESEEN
VIILENNYSVINKKEJÄ HELTEESEEN

Elokuu 02, 2018

Huh hellettä! Tässä vinkkejä viileämpään ja parempaan oloon näin kesän kuumilla keleillä. Vuorikristalli, ametisti, sodaliitti, seleniitti, savukvartsi ja akaatti ovat kehoa rauhoittavia ja viilentäviä kiviä. Magnesiitti rauhoittaa...

Lue lisää

Juhannuksen taikaa
Juhannuksen taikaa

Kesäkuu 19, 2018

Tässä sinulle juhannuslahjana unelmien luonti juhannustaika ja sitä parhaiten voimistavat kivet. Nyt vain luomaan unelmia todeksi! Kohta on juhannuksen aika. aika keskikesän juhannustaikojen. Alkuperäinen juhannus on...

Lue lisää