Löydä oma akaattilevysi, katso video!

Joulukuu 09, 2017

Löydä oma akaattilevysi, katso video!

Saimme ison erän huippulaatuisia akaattilevyjä, tule käymään ja löydä oma akaattilevysi. Ne ovat kauniita sisustuselementtejä kotiin. Myymälästä löytyy useita akaattiteline vaihtoehtoja: puisia ja läpinäkyvästä muovista tehtyjä. Akaattilevy juomalasin tai kannun alla energisoi juomaa. Akaattilevyn päällä voi myös ladata kiviä ja kivikoruja. Akaatti antaa voimaa myös keholle on ja on hyvä kivunlievittäjä. Voit laittaa akaattilevyn kipeän selän kohdan alle ja käyt sänkyyn lepäämään ja akaatti lievittää kipuja. Akaattilevy rintakehän päällä rauhoittaa oloa ja edistää levollista unta.

Löydä oma akaattilevysi! video Somsola Shop.
Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit läpi ennen kuin julkaisemme ne.


Muita artikkeleita Blogissa

Somsola - Stella | Notes on a life, blogissa
Somsola - Stella | Notes on a life, blogissa

Joulukuu 29, 2017

Somsola on Stella Harasekin 'Stella | Notes on a life' blogissa kätevässä 'Helsinki-shoppailuopas lahjapaniikkiin' postauksessa mukana. Stella suosittelee Somsolan raakakiviä ja ihanan valaisevia Seleniitti tuikkuja hyviksi lahjoiksi ystäville.

Lue lisää

Uuden vuoden aloitukseen
Uuden vuoden aloitukseen

Joulukuu 28, 2017

Vuodenvaihde on parhaita aikoja luoda tulevaa vuotta ja sen vaikutus siirtyy vielä seuraavienkin vuosien puolelle. Ajatuksesi ja tuntemuksesi ovat kaiken luomisesi ohjain, aivan kuin auton ratti. Se mitä ajattelet, luo asioita tapahtuvaksi elämääsi.

Lue lisää

Joulu Somsolassa
Joulu Somsolassa

Joulukuu 09, 2017

Nyt saat tilauksesi mukana lahjoja, Somsolan ihanista valikoimista! Sekä kun tilaat 19.12. mennessä nettikaupassa, tilauksesi ehtii jouluksi perille. Nyt myös kaikki yli 30€ tilaukset ilman postikuluja 24.12. saakka. Hyvää joulua!

Lue lisää