ONNEN HETKIEN LUOMINEN

Syyskuu 18, 2018

ONNEN HETKIEN LUOMINEN

 

Onnen hetkien luominen kasvattaa hyvää oloa.

Kehosi ja mielesi toimivat jatkuvassa yhteistyössä tunteidesi ja ajatuksiesi kanssa. Ne liikuttavat energiakenttääsi ja chakrojasi koko ajan.

Näin sinä luot joka hetki olemustasi ja elämääsi sen mukaan mitä ajatuksia ajattelet ja mitä tunteita tunnet. Jokainen hetki.

Jokainen hetki on luomisen hetki. Hetkessä on kaikki. Olemalla läsnä hetkessä jossa olet, voit vaikuttaa siihen mitä luot. Voit aloittaa nyt ottamaan vastuun jokaisesta hetkestä mitä luot.

Kokeile tässä olevaa päivän ajan ja huomioi mikä on olosi illalla ja seuraavana päivänä. Näin ymmärrät käytännön kokemuksen kautta miten sinä luot koko ajan ajatuksillasi omaa oloasi sekä pidät itseäsi kiinni tietyissä energioissa vain koska ajattelet niihin liittyviä ajatuksia. Ajatuksiisi voit vaikuttaa. Aina.

 

 

TÄSSÄ VINKKEJÄ...

... Hymyile aamulla sängyssä ja anna itsellesi hetki rakkautta ajattelemalla ja tuntemalla kaikkea mistä olet elämässäsi juuri nyt kiitollinen.

...Kuulostele kehoasi ja venyttele muutama minuutti sen tarpeita kuunnellen, kiittäen sitä mielessäsi.

... Tunne kiitollisuutta ja ajattele kaikkia läheisiä joille mielessäsi lähetät kiitollisuuttasi.

... Aamupalaa tehdessäsi kysy ensin keholtasi mitä sille maistuisi aamiaiseksi. Se saattaakin olla jotain muuta kuin mitä tavallisesti söisit.

... Työmatkalla tai aamupäivällä ajattele ja tunne pehmeää roosanväristä rakkautta, joka on sydämesi kohdalla ja leviää siitä, täyttäen koko kehosi. Mieti mihin kaikkeen olet itsessäsi tyytyväinen, onnellinen. Mitkä kaikki asiat elämässäsi ovat hyvin, koe kiitollisuutta kaikista näistä.

... Ole läsnä kehosi tuntemuksille pitkin päivää. Jos esimerkiksi hartiasi ovat jännittyneet, huomioi se ja anna helliä ajatuksia hartioillesi. Voit ajatella myös lähettäväsi lempeää oloa hartioillesi.

... Huomioi päivän ajan todella tarkkaan mitä ajatuksia sinulla kulkee mielessäsi. Jos siellä liikkuu yksikään ei-rakkaudellinen ajatus, kuuntele sitä kuin vanhaa ystävää. Kaikki ajatuksesi kertovat sinulle sinusta. Jos ajatuksissasi on huolta, surua, ärtymystä tms. niin juuri tämä tunne tarvitsee huomiotasi sillä hetkellä. Anna sille rakastavaa, empaattista huomiota ja anna itsesi tuntea kaikkia tunteita, hyväksy tunne kokonaisuutesi ilmaisuna. Tämän jälkeen voit huomioida miksi kokonaisuutesi oli luonut tämän tunteen ja mitä oivallettavaa siinä on sinulle.

... Puhu itsellesi joka päivä, ainakin aamuisin, päivällä ja illalla. Mielessäsi itsellesi puhuminen kasvattaa kokonaisuutesi vuorovaikutusta jolla on hoitava ja parantava vaikutus.

... Puhu sinussa olevalle rakkaudelle ja ole siihen yhteydessä päivittäin. Näin voimistat yhteyttäsi siihen. Se, mihin kiinnität huomiosi, sitä voimistat ja luot. Siksi tietoinen rakkaudellesi puhuminen voimistaa rakkauttasi sinussa.

 

 

HUOMIOI PÄIVITTÄIN AJATUKSISSASI, TUNTEISSASI JA TOIMISSASI...

Kiitollisuus

Arvostaminen

Hyväksyminen

Luottaminen

Yhteisöllisyys

Mitä ajattelet ja tunnet, sitä kasvatat...

 

 

... Illalla sängyssä maatessasi, laita kädet sydämen päälle, tunne kiitollisuutta ja rakkautta itseäsi kohtaan. Tunne kiitollisuutta ystäviä, läheisiä, elämän asioita kohtaan. Huomioimalla päivittäin mitkä kaikki asiat ovat elämässäsi hyvin ja tuntemalla kiitollisuutta niistä alat huomaamaan laajemmin asioita joista olet kiitollinen. Näin voit helposti kohottaa ja kasvattaa onnellisuuttasi.

... Onnen luominen ei ole kiinni luonteesta, ajasta, rahasta, menestyksestä tai kyvyistä. Se on vain itsensä hyväksymistä, onnellisuuden hyväksymistä ja vastuunottoa siitä, että alkaa itse kasvattamaan onnellisuuttaan, huomioimalla mitä ajattelee, tuntee ja on. Onnellisuus on sisälläsi odottamassa sinua!

 

ONNEA ONNEN LUOMISELLE!

Klikkaa tästä onnea edesauttaviin kiviin...
Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit läpi ennen kuin julkaisemme ne.


Muita artikkeleita BLOGIssa

SARIN SUOSIKIT CHAKROILLE
SARIN SUOSIKIT CHAKROILLE

Lokakuu 02, 2018

Ole läsnä chakralle, laittamalla kätesi sen päälle, samalla pitäen kiveä kädessäsi. Hengitä rauhassa ja huomioi minkälaisena koet chakran. Huomioi samalla minkälainen olo sinulla on ja mitä mielessäsi liikkuu. Jos olosi tulee hyvin epämukavaksi, on siinä...

Lue lisää

MITÄ CHAKRAT OVAT
MITÄ CHAKRAT OVAT

Syyskuu 27, 2018

Asuin 2000-luvun taitteessa Lontoossa ja kävin paikallisilla henkisillä messuilla. Siellä oli laite jolla otettiin kuvia, joissa näkyi henkilön aurakenttä ja chakrat. Tämä kiinnosti minua ja menin ottamaan kuvan itsestäni. Olin silloin elämänvaiheessa jossa mieheni...

Lue lisää

KODIN ENERGIASIIVOUS
KODIN ENERGIASIIVOUS

Elokuu 15, 2018

Kotimme on peili siitä mitä olemme sisäisesti. Miten koti voi, liittyy siihen miten siinä asujat voivat. Jokainen asia kodissa kertoo jotain siinä asuvista. Jos koet että elämässä on menossa muutoksia, jos kaipaat elämääsi muutoksia tai jonkinlaista...

Lue lisää