VIIKON KIVI | Savukvartsi

Kesäkuu 12, 2018

VIIKON KIVI | Savukvartsi

 

Savukvartsi kuuluu kvartsien isoon kiviperheeseen johon kuuluvat muun muassa ruusukvartsi, sitriini, väritön kirkas kvartsi ja ametisti. Savukvartsin värit vaihtelevat läpinäkyvän harmaasta ruskean sävyn eri vahvuuksiin ja siitä aina tumman mustaan väriin. Väri on syntynyt kiven sisään kasvun aikana jääneestä alumiinista. Kiveä esiintyy useissa paikoissa maapallolla, muun muassa Brasiliassa ja Intiassa.

Savukvartsi on yksi monipuolisimmista kehon ja tunteiden hoitokivistä. Koruina se sopii kaikkien värien ja tyylien kanssa yhdistettäväksi ja käytettäväksi. Juhlakoruina savukvartsi saa käyttäjänsä säihkymään ajatonta tyylikkyyttä. Ja samalla käyttäjä saa mukavan luottavaisen ja rennon olon.

 

Somsolan suosikit savukvartsista

 

SAVUKVARTSIN HOITAVAT OMINAISUUDET

Kaikki kvartsit puhdistavat ja kohottavat käyttäjänsä energiankentän värähtelyä, mikä selkeyttää ja kirkastaa oloa. Savukvartsi rauhoittaa ja selkeyttää oloa, se tukee luottamusta käyttäjänsä omaan sisäiseen viisauteensa sekä muistamaan, että osaa ja muistaa kaiken tarvittavan. ”Ai niin, minullahan on yhteys kaikkeen tarvitsemaani tietoon, voin vain rentoutua ja luottaa sen esille tulemiseen”- lause kuvastaa hyvin savukvartsin luomaa helpotuksen oloa. Sitä kutsutaankin tietäjäkiveksi.

Savukvartsi puhdistaa ja kohottaa kehon energioita ja samalla selkeyttää ja kirkastaa oloa ja ajatuksia. Tämän myötä se myös maadoittaa ja tasapainottaa kehoa, vahvistaa turvallisuuden tunnetta ja luottamusta elämää kohtaa. 

Sopii hyvin käytettäväksi varsinkin silloin, kun olo on epävarma tai tarvitsee tehdä päätöksiä. Sopii hyvin kun tarvitset lisäluottamusta sisäiseen tietäjääsi, kun tarvitset lisätukea opiskeluun, päätöksien tekemiseen, turvallisuuden kokemiseen että elämä kantaa. Tekee helpottuneen olon.

Savukvartsi puhdistaa tehokkaasti auraa ja ajatuksia sekä tasapainottaa kehoa.

Hoitaa hyvin kehoa, varsinkin hengitystä. Lievittää kipuja ja kehon jännityksiä sekä mielen jännitteitä ja stressiä. Värinsä puolesta se on maadoittava.

 

Savukvartsi kidekärki

 

SAVUKVARTSI KIDEKÄRKI

Savukvartsi kidekärki antaa paljon tietoa sen kanssa meditoivalle. Soveltuu erittäin hyvin kehon hoitoon. Se puhdistaa ja tasapainottaa kaikkia chakroja. Siinä yhdistyy maaäidin viisaus ja kristallien sisältämä tieto. Sopii hyvin kvartsikiteillä tehtävissä hoidoissa pidettäväksi käsissä ja/tai jaloissa.

©Sari McGlinn, Somsola

KLIKKAA JA KURKKAA TÄSTÄ MUUTKIN KAUNIIT TUOTTEEMME SAVUKVARTSISTA!
Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit läpi ennen kuin julkaisemme ne.


Muita artikkeleita Blogissa

ONNEN HETKIEN LUOMINEN
ONNEN HETKIEN LUOMINEN

Syyskuu 18, 2018

Onnen hetkien luominen kasvattaa hyvää oloa. Kehosi ja mielesi toimivat jatkuvassa yhteistyössä tunteidesi ja ajatuksiesi kanssa. Ne liikuttavat energiakenttääsi ja chakrojasi koko ajan. Näin sinä luot joka hetki olemustasi ja elämääsi sen...

Lue lisää

KODIN ENERGIASIIVOUS
KODIN ENERGIASIIVOUS

Elokuu 15, 2018

Kotimme on peili siitä mitä olemme sisäisesti. Miten koti voi, liittyy siihen miten siinä asujat voivat. Jokainen asia kodissa kertoo jotain siinä asuvista. Jos koet että elämässä on menossa muutoksia, jos kaipaat elämääsi...

Lue lisää

VIILENNYSVINKKEJÄ HELTEESEEN
VIILENNYSVINKKEJÄ HELTEESEEN

Elokuu 02, 2018

Huh hellettä! Tässä vinkkejä viileämpään ja parempaan oloon näin kesän kuumilla keleillä. Vuorikristalli, ametisti, sodaliitti, seleniitti, savukvartsi ja akaatti ovat kehoa rauhoittavia ja viilentäviä kiviä. Magnesiitti rauhoittaa...

Lue lisää