VIILENNYSVINKKEJÄ HELTEESEEN

Elokuu 02, 2018

VIILENNYSVINKKEJÄ HELTEESEEN

Huh hellettä! Tässä vinkkejä viileämpään ja parempaan oloon näin kesän kuumilla keleillä.

VUORIKRISTALLI, AMETISTI, SODALIITTI, SELENIITTI, SAVUKVARTSI ja AKAATTI ovat kehoa rauhoittavia ja viilentäviä kiviä.

MAGNESIITTI rauhoittaa hermostoa ja tuo viilentävää vaikutusta.

TIIKERINSILMÄ poistaa turvotusta ja lievittää kipuja, sopii hyvin esimerkiksi turvonneille silmille ja jaloille.

MUSTA OBSIDIAANI viilentää tunteita ja puhdistaa energiakenttää.

Litteät kivet sopivat erinomaisesti keholla käytettäväksi.

 

VIILENNYSVINKKEJÄ

Laita kotoa löytyvät hoitokivet jääkaappiin viilentymään. Kun kaipaat viilennystä, kääri ne ohuen huivin tai servetin sisälle ja ota sänkyysi. Laita rintakehän tai mahan päälle, tai niskan alle. Anna viilentävien kivien tuudittaa sinut uneen. Kivet toimivat aina tiiminä, harmonista yhteisvaikutusta luoden. Voit käyttää mitä vain valikoimasi kiviä, valitse intuitioosi luottaen.

Juo riittävästi, mineraalivedellä saat veden ja mineraalien vaikutuksen yhtäaikaa. Jos koet väsymystä, sujauta pikkuruinen virkistävä suolakide kielen alle tai nappaa herkullinen hedelmä syötäväksi. Näistä saat luonnollisia suoloja ja sokeria kehoa tasapainottamaan.

Täytä muovipulloja vedellä ja laita ne pakastimeen jäätymään. Kääri pullo talouspaperiin tai vastaavaan ohueen liinaan käyttöä varten. Painele pullolla rintakehän aluetta, otsaa, pidä niskalla tai laita jalkojen alle paikallaan istuessasi. Tämä viilentää oloa tehokkaasti.

Muista pitää huoli suola-sokeri tasapainosta, pieni suolakide suolakide kielen alla virkistää, samoin hedelmän syöminen. Nestehukassa suola ja sokeri ovat erittäin tärkeitä.

Kylmä jalkakylpy. Helteellä on mahtava tunne upottaa jalat kylmällä vedellä täytettyyn saaviin. Jos lisäät kylpyyn ensin merisuolaa, laita ensin vähän kuumaa vettä jotta suola sulaa, sitten perään kylmää vettä virkistyksen maksimoimiseksi.

Viilentävin kesäterveisin,

Sari McGlinn
Jätä kommentti

Luemme kaikki kommentit läpi ennen kuin julkaisemme ne.


Muita artikkeleita BLOGIssa

SARIN SUOSIKIT CHAKROILLE
SARIN SUOSIKIT CHAKROILLE

Lokakuu 02, 2018

Ole läsnä chakralle, laittamalla kätesi sen päälle, samalla pitäen kiveä kädessäsi. Hengitä rauhassa ja huomioi minkälaisena koet chakran. Huomioi samalla minkälainen olo sinulla on ja mitä mielessäsi liikkuu. Jos olosi tulee hyvin epämukavaksi, on siinä...

Lue lisää

MITÄ CHAKRAT OVAT
MITÄ CHAKRAT OVAT

Syyskuu 27, 2018

Asuin 2000-luvun taitteessa Lontoossa ja kävin paikallisilla henkisillä messuilla. Siellä oli laite jolla otettiin kuvia, joissa näkyi henkilön aurakenttä ja chakrat. Tämä kiinnosti minua ja menin ottamaan kuvan itsestäni. Olin silloin elämänvaiheessa jossa mieheni...

Lue lisää

ONNEN HETKIEN LUOMINEN
ONNEN HETKIEN LUOMINEN

Syyskuu 18, 2018

Onnen hetkien luominen kasvattaa hyvää oloa. Kehosi ja mielesi toimivat jatkuvassa yhteistyössä tunteidesi ja ajatuksiesi kanssa. Ne liikuttavat energiakenttääsi ja chakrojasi koko ajan. Näin sinä luot joka hetki olemustasi ja elämääsi sen...

Lue lisää