Rekrytoimme

Kaksi paikkaa avoinna tiimissämme

Haemme Somsolan tiimiimme osa-aikaista myyjää.
Olet iloinen, aikaansaava, nautit oppia uutta ja auttaa asiakkaitamme löytämään tarvitsemansa tuotteet valikoimistamme. Sinulla on kokemusta asiakastyöskentelystä, mielellään kokemusta myymälän arkiasioiden hoitamisessa.

Työaika on noin 1-2 päivää viikossa, tai enemmänkin, riippuen osaamisen laajuudesta ja siitä mitä sovitaan.
Meillä saat tehdä monipuolisesti asioita, oppia uutta ja kehittää osaamistasi ja nähdä ja kokea työsi vaikutukset asiakkaidemme tyytyväisyydessä. Kaikki taidot mitä sinulla on liittyen väri-ja tyylitajuun, somistamiseen, viestintään ja sometaitoihin, ovat tervetulleita. Annamme koulutuksen kivien tietämyksen pariin.

Haemme Somsolan tiimiimme nettikaupan, viestinnän ja markkinoinnin taitajaa. Otat haltuusi nettikaupan arjen ylläpidon ja sen toiminnan kehittämisen suunnitelman mukaisesti. Seuraat ja analysoit, sunnittelet, kehität ja toteutat. Toteutat nettikaupan viestintää ja kampanjoita. Sinulla on kokemusta viestinnästä ja markkinoinnista, nautit suunnitella ja toteuttaa. Nettikaupasta sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta entuudestaan. Opetamme sen käytön, saat hyvän perehdytyksen ja toimit yhteistyössä kehityssuunnittelijamme Sarin kanssa. Halutessasi lisätietoa työstä, meilaa yhteystietosi ja Sari ottaa sinuun yhteyttä tai tule käymään myymälässä ti-la. Jos tiedät jo olevasi sopiva tehtävään, laita CV tulemaan :)

Laita CV:si info.somsola@gmail.com

Käyn hakemuksia läpi niiden tulo järjestyksessä ja odotan innolla uuden tiimiläisten tuloa joukkoomme.
- Sari McGlinn
Somsolan perustaja