Tarinamme

Sydämellisesti tervetuloa Somsolaan

"Somsola, asiakkaiden mukaan maailman kaunein kivikauppa"

Korkealaatuisten kivien, kivikorujen, kiviesineiden sekä itsehoitoa tukevien tuotteiden ja kurssien erikoiskauppa.

Laajasta, yli 300 eri mineraalinimikkeen valikoimasta löydät:  
  • Laadukkaat puolijalokivet, erikoiskivet, raakapalat, kidekärkilevyt, kidekärkionkalot 
  • Fossiilit ja meteoriitit- myös kaulariipuksina 
  • Kivikorut, myös lapsille ja miehille, yli 100 eri mineraalinimikkeen valikoimista 
  • Hopea-puolijalokivikorut: sormukset, rannekkeet, riipukset, kaulanauhat, korvakorut 
  • Kivillä sisustamisen tietoa, uniikkeja kauniita sisustuskiviä harvinaisistakin kivilaaduista, isoja sisustuskiviä kuten fossiilisimpukoita-ja ametisti- sekä sitriini kidekärkionkaloita, akaattionkaloita, akaattilevyjä. Laaja valikoima kivistä veistettyjä eläimiä, palloja, munia, pyramideja, sydämiä, obelikseja ja veistoksia. 
  • Kivillä hieromisen ja kivillä hoitamisen kivet, hierontapuikot, kivisetit ohjeineen -ja kivillä hoitamisen ammatti sekä itsehoidonkurssit 
  • Meditaatio, mielen ja kehon rentouttamisen kirjoja ja kursseja sekä kiviä jotka ovat avuksi rentoutumisessa 
  • Kivillä hoitamisen kirjoja-ja vihkosia, kursseja ja kiviä chakrojen, kehon ja tunteiden hoitamiseen ja henkisen tietoisuuden kehittämiseen. 
  • Kauniita oraakkelikortteja ja rentouttavaa musiikkia 

Somsolasta saat asiantuntevaa palvelua kiviin, kivikoruihin ja itsehoitoon liittyen sekä kuukausittain uutta ihasteltavaa myymälän valikoimassa ja piristäviä tarjouksia.

Somsola – rakkaudesta kiviin ja niillä hoitamiseen

Somsola on hyvinvointi elämäntapa / lifestyle konsepti. Asiakkaamme on kiinnostuneita kivistä, niiden kauneudesta koruissa ja sisustuksessa ja niiden hoitavista vaikutuksista hoitokivinä sekä siitä, miten voi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa oppimalla siihen liittyviä metodeja Somsolan järjestämillä kursseilla.

Somsola syntyi Sari McGlinn’in koulutuksia ja hoitoja tarjoavan yrityksen, Harmoniahuone Harmony House Oy:n aputoiminimeksi 2000 luvun alussa. Kaikki alkoi Sarin kurssi asiakkaiden pyynnöistä hankkia yhtä kauniita kiviä heille, kuin mitä Sarilla oli kurssi- ja koulutustilassa koristeena. Siitä lähti Somsolan muokkaantuminen nykyiseen tarjontaansa.

Somsola on asiakkaidensa keskuudessa ja hyvinvointi alalla hyvin tunnettu ja arvostettu alan edelläkävijä joka kehittää toimintaansa jatkuvasti, asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Olemme luoneet alalle Suomalaista mineraali ja hyvinvointitermistöä, kivillä hoitamisen hoitomuotoja, kivillä hoitamisen itsehoidon ja ammattihoidon koulutusta ja olleet esimerkkinä alan muille toimijoille.

Somsola on alusta alkaen ollut perheyritys. Myymälän ja nettikaupan kaunis visuaalinen ja graafinen tyyli on Sarin tyttärien Stinan ja Miran käsialaa, samoin kuin sivuston kaikki fiiliskuvat. He ovat myös luoneet ja ylläpitäneet Somsolan visuaalista ja graafista tyyliä jo 10 vuoden ajan.

Somsolan kaunis ja elämyksellinen myymälä on Helsingin ydinkeskustassa, Kalevankatu 9. Somsolan nettikauppa somsola.com on täysin uudistettu (20.8.2017) ja visuaalisesti elämyksellinen ja kaunis nettikauppa.

Omistaja, Sari McGlinn on yrityksensä kautta toiminut alalla vuodesta 1996. Hän on laaja-alaisesti koulututtautunut terapeutti –ja henkisen hyvinvoinnin erikoisosaamisen asiantuntija, kirjailija, kouluttaja ja tuotekehittäjä. Somsolan tarjoama hyvinvointitieto on Sarin tuottamaa ja jota asiakkaat haluavat saada. Lisätietoa Sarin kurssi ja koulutustoiminnasta näet www.harmoniahuone.com sivustolta.

Tervetuloa mukaan kivien kauniiseen maailmaan
Olemme facebookissa nimellä Somsola Shop. Tule fb-ystäväksemme ja saat kauniita, visuaalisia elämyksiä antavia kivi-ja korukuvia, tietoa kivien hoitavista ominaisuuksista ja tapahtumistamme.

Myymälässä käyville asiakkaillemme meillä on kanta-asiakaskortti, jolla saat etuja ja alennuksia sekä lämminhenkisiä kanta-asiakasiltoja.

Somsolan myymälä palvelee myös kaukana asuvia asiakkaitamme
Myymälän valtavan laajat valikoimat ovat tarjolla myös kaukana asuville asiakkaillemme. Soita tai meilaa ja kerro mitä olet hakemassa ja voimme ottaa kuvia valikoimastamme ja laittaa ne sinulle kännykällä tai meilitse. Valitsemasi tuotteet voimme postittaa etukäteismaksulla. Voit myös soittaa ja kysellä mitä uutta on tullut tai kertoa mihin asiaan haet kivillä hoitamisesta apua ja voimme suositella siihen sopivia kiviä.

"On ilo palvella"

Somsola Shop
Kalevankatu 9, 00100 Helsinki
Puhelintilaukset ja tiedustelut: 040-595 7124
Sähköposti: info.somsola(at)gmail.com
Laaja nettikauppa osoitteessa www.somsola.com

Myymälä on avoinna ma-pe 10.30-18, la 10.30-16.
Maksutavat: käteisellä, pankkikortilla, Visalla, Visa Electronilla ja Master Cardilla. 


Katso isommalla kartalla