Toimitusehdot

- Asiakasrekisteri
- Takuuaika
- Ostaminen Somsola shopin myymälästä
- Ostaminen Somsolan nettikaupasta
- Palautusoikeus
- Kurssit ja hoidot

ASIAKASREKISTERI
Kaikki asiakastiedot käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisina. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterinpitäjä:
Somsola shop
Kalevankatu 9,
00100 Helsinki
Sähköposti: info.somsola(at)gmail.com
Yhteyshenkilö: Sari McGlinn
Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri
Henkilötietojen käyttötarkoitus: asiakas- ja palvelusuhteen hoito ja ylläpito, palveluiden sekä toiminnan kehitys, markkinointi ja suoramainonta ellei asiakas sitä erikseen ole kieltänyt. Rekisterin sisältämät tiedot: Nimi, yhteystiedot, ostotilaukset.

MYYJÄ
Somsola shop on Harmoniahuone Harmony House Oy:n rekisteröity aputoiminimi. Y-tunnus on 1026317-0. Yrityksemme on perustettu 1996. Olemme arvonlisävero velvollisia. Osoitteemme on Somsolan myymälän osoitteemme.

TAKUUAIKA
Tuotteilla ei ole erityistä takuuaikaa.

OSTAMINEN SOMSOLAN MYYMÄLÄSTÄ
Myymälässä on esillä laajemmat valikoimat kuin nettikaupassamme. Uusia tuotteita saapuu myymälään joka kuukausi. Olet lämpimästi tervetullut viihtyisään Somsola shoppiin.

Kalevankatu 9, 00100 Helsinki.
Avoinna ma-pe 10.30-18 ja la 10.30-16.
Puhelin, puhelimitse tehtävät tilaukset 040 595 7124
info.somsola(at)gmail.com

Myymälässä tehdyissä ostoissa on palautus oikeus, kun siitä on etukäteen sovittu avokauppana ja sovittu avokaupan voimassaoloaika.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

OSTAMINEN SOMSOLAN NETTIKAUPASTA

NETTIKAUPAN TUOTTEIDEN TILAUSEHDOT
Tilausehdot koskevat kaikkea nettikauppamme valikoimaa: tuotteita, kurssi- ja esittelyillan maksuja ja sähköpostitse toimitettavaa materiaalia.

Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä ja yhteystietonsa. Jos nettikaupan kautta kurssin ostanut on alle 18-vuotias, hänen tulee esittää tähän kirjallinen lupa vanhemmiltaan.

Ulkomaille toimitettavat tilaukset maksetaan etukäteen luottokortilla tai Nordea Sololla. Ulkomaantoimitusmaksu on tapauskohtainen. Avaamme kansainvälisen, englanninkielisen osion nettikauppaamme mahdollisimman pian, se on työn alla.

POSTIMAKSU
Nettikaupan tilauksien postimaksu on 4,90 per tilaus. Tuotteet tulevat joko kirjeitse suoraan kotiin tai pakettina Postin kautta.
Puhelintilauksissa sen lisäksi tulee postin kulloinkin veloittama postienakkomaksu. Postiennakko tilaukset noudetaan postista ja maksetaan noudon yhteydessä Itellaan käteisellä tai korteilla.

TOIMITUSAIKA
Postitamme tilauksia päivittäin tai useita kertoja viikossa, loman aikana tai yllättävissä sairastapauksissa useita kertoja viikossa. Jos tilauksesi on kiireellinen, laita postituspyyntösi näkyviin tilauksen asiakkaan muistiinpanot kohtaan. Toimitusaikaan vaikuttaa postitustapa: onko kyseessä tavallinen kirjelähetys, pakettilähetys tai postiennakko.

MAKSUTAVAT NETTIKAUPASSA
Verkkokaupassamme voit maksaa kaikkien pankkien verkkomaksuilla sekä luottokorteilla visa ja mastercard. Verkkomaksupalvelun meille toteuttaa Paytrail Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksaessasi tilaustasi siirryt Maksa -painikkeen kautta Paytrail Oy:n sivuille jossa voit maksaa tuttuun tapaan oman pankkisi maksunapilla. Luottokorttimaksut tapahtuvat samassa palvelussa Netsin kautta. Paytrail Oy:n keskitetyn palvelun ansiosta saamme tiedon saapuneesta maksusta lähes välittömästi, joten pääsemme myös käsittelemään tilaustasi nopeasti.

MAKSUT NETSIN KAUTTA
Mikäli haluat maksaa Netsin maksutapojen kautta, Somsola toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Somsola vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oy:lle. Paytrail Oy toimii Netsin kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy
Y-tunnus: 2122839-7
Osoite: Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 7181830

VERKKOKAUPAT
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyässä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. <br
Tilaukset Suomen ulkopuolelta: Lähetä tilauksesi info.somsola(at)gmail.com jonka jälkeen toimitamme laskun sähköpostitse.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

PALAUTUSOIKEUS
Nettikaupasta ostettaessa asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutus- tai palautusoikeus (ei koske lippukauppaa) tuotteen vastaanottamisesta. Asiakas vastaa palautuskustannuksista ja palautukset tapahtuvat Postin kautta.

Tuotteiden hakematta jättäminen postista ei ole tuotteen palauttaminen tai peruuttaminen. Palauttaminen ja peruuttaminen tarvitsee tehdä ilmoittamalla erikseen myymälämme sähköpostiosoitteeseen.

 Palautusoikeus koskee ainoastaan tuotteita joita ei ole käytetty ja jos ne ovat erillisessä alkuperäispakkauksissaan, nämä on avattu siististi.

Mahdollisten palautusten yhteydessä: Ilmoita ostotietosi, palautus-asia ja yhteystietosi välittömästi sähköpostitse info.somsola(at)gmail.com, tämän jälkeen sovimme miten toimimme. Palautettava tuote on pakattava niin hyvin että se tulee ehjänä perille ja tuote palautuksissa asiakas vastaa postikuluista.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 vuorokauden sisällä toimituksen vastaanottamista. Somsola maksaa tavanomaisella tavalla postitse aiheutuvat palautuskustannukset, jos tuote on asiakkaalle tullessa vaurioitunut tai rikki ja korvaa vioittuneen tuotteen vastaavalla tuotteella. Asiasta tehdään palautusoikeus kysely sähköpostitse jonka jälkeen sovimme toimintatavan. Huom! Tarkista kivituotteiden palautusoikeus alla.

KIVITUOTTEIDEN PALAUTUSOIKEUS
Kivituotteet ovat luonnontuotteita: niissä on yksilöllisiä eroja väreissä, muodoissa ja koossa. Joskus virheellisesti vioiksi kuvitellut poikkeukset ovat vain kiven pinnalla tai sisällä olevia luonnon muovaamia sulkeumia, sateenkaariheijastumia tai särmiä, jotka tekevät jokaisesta kivestä uniikkikappaleen. Siksi on mahdollista, että toimittamamme kivet eivät ole täsmälleen nettikaupan tuotekuvien näköisiä, vaan kuvissa esitetyt kivet ovat ko. kivilaadun tyypillisimpiä esimerkkejä. Samoin ilmoittamamme kivien koot ovat keskimääräisiä kokoja, joten yksittäinen kivi voi olla hivenen suurempi tai pienempi ilmoitettuun kokoon nähden.

Edellä mainituista seikoista johtuvat palautukset eivät täytä palautuksen ehtoja.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

KURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN
Kursseille voi ilmoittautua ostamalla pääsylipun kurssille tai varaamalla kurssipaikan soittamalla ma-pe klo. 10.30-18 p. 040 595 7124 tai lähettämällä sähköpostia info.somsola(at)gmail.com. Sähköposti-ilmoittautumiseen on liitettävä myös puhelinnumero mukaan.

HOIDOT JA KONSULTAATIOT
Hoito tai konsultaatio tulee peruuttaa 1 vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa. Hoidosta poisjäänti tai alle 1 vuorokauden peruutusilmoitus laskutetaan kuten käynti.

HOITOJEN JA KONSULTAATIODEN AJANVARAUS JA TILAAMINEN
Tapahtuu ainoastaan puhelimitse 040 595 7124. Soittoaika ma-pe 10.30-18.00.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

OIKEUS MUUTOKSIIN
Somsola ja Harmoniahuone Harmony House Oy pidättää oikeuden tehdä tapahtuma- ja kurssiohjelmaan muutoksia, jotka voivat tulla aiheellisiksi kurssivalikoiman muuttuessa, kursseja uudistettaessa tai liite- ja opiskelumateriaalin vaihtuessa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

YHTEYSTIETOMME
Somsola shop
Kalevankatu 9, 00100 Helsinki
Myymälä on avoinna ma-pe 10.30-18, la 10.30-16
040-595 7124
info.somsola(at)gmail.com
Nettisivumme: www.harmoniahuone.com ja www.somsola.com